All I want for Christmas…

Fotocollage, alle foto’s zijn van anderen, gevonden dia google.

Wat geef je een verwende beautyblogger voor kerst? Nou hierboven heb ik een collage gemaakt met (beauty)producten waarmee je me zeker weten blij maakt. Een verlanglijstje heet niet voor niets een verlanglijstje, dus er staan ook (te) dure dingen op. Vanwege het onderwerp van mijn site heb ik me gericht op beauty, maar uiteraad wordt ik ook blij van andere dingen (chocola, tassen, kleding, boeken etcetera). Ik wil graag Benefit’s Porefessional, omdat hij werkt, maar je betaalt 37 euro (!) voor 30 ml. OMG! Verder wil ik nog graag Fyrinnae’s Pixie Epoxy. Een speciale primer”lijm” voor glitterige oogschaduws. Werkt super voor losse oogschaduws en pigmenten schijnt het. Ik zou ook wel de HEMA blendingblush willen, omdat mijn huidige kwast vrij groot is. Deze is wat kleiner en soms is dat handiger. Al een hele tijd op mijn wishlist: Dior Ultra Gloss Empire Pink. Een superfijne lipgloss in een prachtige zachtroze tint met blauwe glitters. Love it! Drift Away van Diamond Cosmetics vind ik mooi en apart kleurtje. Die lijkt me wel wat. Ik wordt altijd blij van M.A.C. oogschaduws. Wie immers niet? Verder ben ik ook erg nieuwsgierig naar Deepthroat van Nars. Zou dit echt de ideale blush zijn? Al zes eeuwen pronkt Midnight Poison van Dior op mijn verlanglijstje. Deze geur is gewoon goddelijk! Ik ben zo tevreden met mijn Kat von D Memento Mori palette, dat ik er nog veel meer wil (allemaal :p ;)). Qua sieraden ben ik momenteel in een bling periode en nog steeds een groot fan van La Moon Jewelry. Deze Simba oorbellen zullen me vast geweldig staan! πŸ˜‰ Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik (nu ineens?) wel tegen sterling zilver kan. Yay!

Ik wordt niet blij van slechte make-up en goedkope geurtjes. Op beautygebied ben ik gewoon een verwend kreng. Zo heb ik eens Vanderbilt van Gloria Vanderbilt gekregen. Ugh! Nog erger: Marouschka of zo.Β Parfum in een rood potje die vaak in de aanbieding is. Wat een stank!Β Ik heb sieraden gekregen die gloednieuw in de verpakking al bijna van ellende uit elkaar vielen. Haarbanden die voor chronische hoofdpijn zorgen. Een opoe nachtpon (ja echt…) en metalen oorbellen (daar ben ik allergisch voor). Natuurlijk laat ik het niet blijken als ik niet zo blij met een cadeau. Het gaat immers om de gedachte. Maar jammer is het wel.

Het allerergste cadeau dat ik ooit gekregen heb was een zilverkleurige sieradenset van mijn neef. Het was mijn verjaardag en ik vond de set heel mooi. De hangers waren poedels of dolfijnen. Ik was een jaar of acht / negen. Ik deed de ketting om en de oorbellen in. Mijn neef wist niet dat ik allergisch was voor nikkel. Ik was er me ook niet van bewust. Tot die oorbellen gingen ingroeien en mijn moeder ze eruit moest halen. Dat deed PIJN.

Wat vraag jij aan Sinterklaas / de Kerstman? Waar maken ze jou absoluut niet blij mee?

Comments

All I want for Christmas… — 10 Comments

 1. Leuke dingen! Bij mij staat er alleen nog maar een mac paintpot haha. M’n ma heeft altijd zo’n slechte smaak.. het is leuk hoor dat we aan sinterklaas doen (en inmiddels ook kerst), maar ze kiest altijd lelijke dingen uit haha.
  Marjolein recently posted..Shoplogje – H&M en Primark

  • Dat is jammer, mijn moeder heeft gelukkig wel een goede smaak en wordt ook een beetje meegesleurd door mij met het hele beauty gebeuren. ^^ Mijn vader daarentegen… Hij probeert het zo lief, maar het gaat meestal mis LOL πŸ˜›

 2. Leuk. Trouwens, als je die primerlijm van Fyrinnea’s niet krijgt, dan kun je ook zelf mixing medium maken. 1 deel glycerine op 3 delen (gesteriliseerd) water. Heel makkelijk te maken en cheap!

  Verder: je bent niet de enigste: ik ben ook verwend qua beauty. Goedkope makeup is vaak rommel en niet organisch. Mijn zus begrijpt niet waarom ik zoveel geld uitgeef aan make up, maar de makup is wel organisch en fair trade! Daar voel ik me goed bij.
  Daarnaast heb al zoveel goedkope sieraden dat ik door de bomen het bos niet meer zie (en ze daardoor niet meer draag).
  Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

  • Mixing Medium heb ik al eens gemaakt. Met gewoon water, want ik kon niet aan gesteriliseerd water komen. Maar zo’n plaklijm is wel handiger. Heb hier nog glycerine staan, dus als ik weer ga glitteren, kan ik wel weer een beetje maken. πŸ™‚

 3. Ik moest wel lachen om je Vanderbilt opmerking. Da’s idd echt smerig!

  Heb op zich niet een heel lang (beauty-)verlanglijstje, ben vooral fan van Sephora haha:)