Apeldoorn en afscheid

Vandaag naar Apeldoorn geweest met m’n moeder en ‘s avonds afscheid genomen van één van mijn beste vriendinnen. Ik schreef een blogpost eerder over mijn complete verzameling, maar heb wel Peridot van Chanel aangeschaft. Een duochrome nagellakje. Suzanne twitterde erover en had zelfs een ooglook geïnspireerd op Peridot. Nou, toch maar swatches bekijken dan. Au. Moet hebben nu! Dus zijn we de Douglas binnen gehopt en daar heb ik waarschijnlijk de laatste gescoord. Woohoo! Daar was mijn moeder ook erg blij mee. 😛

Verder heb ik ook een haarclip gekocht van Pieces. Met allemaal veertjes. Mijn moeder kocht een witte sjaal met bloemetjes en oorbellen met “ogen”. Het waren eigenlijk zonnebloemen, maar van ver af vind ik ze op ogen lijken. Ik heb ook nog wat kleding gepast, maar kon niks leuks vinden.

We hebben allebei ook nog aankopen gedaan in The Body Shop. Ik kocht een back-up van mijn favoriete deodorant en een spray voor het kussen waardoor ik beter zou moeten slapen. Ik ben ooit aan een tester van de hennep handcrème geraakt (gekregen van Nurchamiel of bij een aankoop) en die vond mijn moeder erg fijn, dus zij heeft daar een tube van gekocht.

Daarna zijn we weer naar huis gegaan. Ik had die avond ook afgesproken met twee vriendinnen. Simone gaat namelijk voor vijf maanden(!) naar Amerika om te studeren. Heel gaaf natuurlijk, maar dat is ook wel een lange tijd. Daarom hadden Funda en ik een ketting gekocht via Your Surprise.

De ketting was van rhodium met een hartvormige hanger van hetzelfde metaal. Ik heb er een foto van ons drieën in laten graveren. Het resultaat was erg mooi geworden. De hanger was ook niet te groot of te klein. Zo heeft ze ons toch nog bij zich (en wat uit te leggen aan die Amerikanen daar 😛 ).  We zijn wat gaan drinken in een café en hebben ons kapot gelachen om blunders (die van onszelf en van anderen). Funda schepte op over haar perfecte kippen imitatie, dus na veel aandringen tokte ze rond op een vrijwel verlaten straat. Mijn keel doet gewoon nog pijn van het lachen. 😉

Toen was het tijd om echt afscheid te nemen van Simone. Wat een raar idee dat ik haar de komende tijd niet meer ga zien. We gaan natuurlijk wel mailen en brieven schrijven. Bovendien gaat ze bloggen over haar avonturen in Amerika. Ik hoop dat ze een jaloers makende fijne tijd gaat hebben daar en wel weer heelhuids terug keert naar ons koude kikkerlandje. Ik heb haar al wel verteld hoe ze moet omgaan met een krokodillen of killerbees aanval. Dat heb ik geleerd via Wikihow Survival Kit. Sowieso een leuke site om even te bekijken.

Comments

Apeldoorn en afscheid — 1 Comment

  1. Leuk geshopt! Vervelend dat je afscheid moet nemen, maar gelukkig komt ze nog wel terug! Een vriendin van mij is 10 maanden weggeweest naar Mexico, dat was ook heel raar!
    Inge recently posted..Leuk Nieuwtje