Arissa Lipstick Vivacious

Deze lipstick heb ik bestelt bij Cherryculture. Ik verwachtte een felle kleur lipstick en goede kwaliteit. De Arissa lipstick voldoet aan geen van beide verwachtingen, maar is ook niet bagger te noemen. Gewoon een beetje zo-zo. De verpakking is wel ontzettend chic. Mat zwart en dan in glanzend zwart een band met daarop in zilveren letters de merknaam. De lipstick was namelijk goedkoop, maar dat zie je er niet van af.

De lipstick zelf ruikt chemisch. Er komt geen walm vanaf, maar hij ruikt wel iets sterker dan de NYX Round Lipsticks en tsja…de geur is gewoon niet zo lekker. Gelukkig is de geur niet zo enorm sterk en verdwijnt het meteen na het aanbrengen. Vivacious brengt stugger aan, dan ik gewend ben (lees: ik ben verwend). Niet overdreven, maar hij is niet echt creamy. Het pigment is wel heel goed. Één veeg en je hebt een dekkende kleur op je lippen.

De kleur is stukken minder fel dan verwacht. Als je zo naar het plaatje kijkt, zou de lipstick van je lippen moeten knallen, maar dat is niet zo. Het is wel een mooie kleur hoor, daar niet van, maar niet fel. Het rozige tintje neigt een beetje naar bessen. Ik vind hem heel draagbaar en zo’n kleur had ik nog niet. Ik zou geen andere Arissa lipsticks meer kopen, maar heb ook geen spijt van deze aankoop. Ik hou gewoon van creamy en dat is deze niet. Maar ik vind de kleur mooi genoeg om Vivacious te blijven dragen. Arissa lipsticks kosten zo’n 2-4 dollar.

Comments

Arissa Lipstick Vivacious — 1 Comment