Ask Me Anything: answers

In deze post vroeg ik jullie om mij vragen te stellen. Brandende vragen mogen uiteraard altijd gevraagd worden, maar een specifieke post maakt de drempel vaak wat lager. Vandaag de antwoorden. Enjoy!

Cynthia:

Ik ben heel nieuwsgierig naar je make-upcollectie, wat is je favoriete merk?
Poeh daar vraag je me zowaar wat. Ik probeer me in te denken van welk merk ik de meeste producten gebruik, maar er is er niet één die zwaar de overhand heeft. Ik kan wel zeggen welke merk populair is onder welke product soort:

En hoe heb jij zo je wing leren maken, want die hella nice!
Dank je! Oefening en noodzaak. Ik heb overhangende oogleden en een wing lift het geheel toch wat op. Dus moest ik wel oefenen. Ik zal een tutorial maken om te laten zien hoe ik het doe. Misschien hebben mensen er wat aan. 😀

En of course wil ik je muzieksmaak weten, want daar ben ik altijd in geïnteresseerd! ^^
Mijn muzieksmaak gaat van hot naar her. Ik vind veelal oude liedjes leuk en de genres gaan van top40 naar symphonic metal naar klassiek naar film muziek naar rap en ook weer naar medieval. Er is niet echt een touw aan vast te knopen, zeg maar.

“Waarom begon je met bloggen? Waar wilde je over gaan bloggen?”
In den beginne was er een vriendin (Angela) met een web-log. Ze had een categorie genaamd “filosofie” en de content was leeg. Daar sprak ik haar op aan en toen zei ze dat ik zelf maar stukjes moest schrijven. Dat vond ik best leuk en ik wilde ook over andere dingen schrijven, dus begon ik mijn eigen blog. Ik ben nogal pessimistisch ingesteld en mijn leven draaide grotendeels om school (noodzakelijk kwaad… bleh) en dat geklaag hing mij ook de keel uit. In de tussentijd volgde Angela Miss Lipgloss en ik ging daar ook eens kijken. Toen dacht ik bij mezelf: geniaal, schrijven over make-up, dat kan ik ook! Ik was ondertussen naar een andere naam verhuisd en begon met beauty bloggen. Ik wilde altijd al een eigen website en toen ik eenmaal vertrouwen in mezelf had gekregen om een website daadwerkelijk draaiende te houden ben ik Glamour Por Favor begonnen. Dat begon als een beautyblog, maar is nu een… ehm… van alles blog. 😛 Dat komt onder andere omdat mijn interesses verschoven, maar zoals je merkt, is het beauty gedeelte er nog lang niet uit. 😉 Mijn blog is ondertussen alweer 2 jaar. 🙂


Foto door Angela. Make-up ook door Angela.

“Hoe kom je aan zo’n gouden woordenschat, je schrijft namelijk god-del-lijk!”
Aaaaahw girl, you make me blush! Veel schrijven denk ik? Ik schreef vroeger ook al verhaaltjes, gedichten, was bezig met msn groups en ik mocht graag lezen. 🙂
(Bron).

Leonella:

 “Hoe ben je in aanraking gekomen met de dollfies”
Ik zag ze voor het eerst op een gothic/fantasy event. Ik vond ze meteen mooi, maar te duur. Later kwam ik in Elegant Gothic Lolita scene terecht door een vriendin en daar waren meer mensen met ball jointed dolls. Damiën had mooie exemplaren. Het bleef bij bewonderen. Ik ging naar een lokale lolita meet en ontmoette Roos. We spraken elkaar vaker, werden vriendinnen en zij had ook BJD’s. Ze liet foto’s zien en ik was helemaal weg van  haar msd Isamu. Ze bracht Isamu een keer mee en ik raakte steeds meer geïntrigeerd. Ik mocht haar msd Yaora bij mij houden voor een tijdje en ik vond deze te groot. Toen bleef haar yosd Haru een weekje logeren en toen Haru weer terug ging naar Roos, miste ik haar. Het begon te jeuken. Ik zat al veel rond te kijken en toen ik de Doll Leaves Dan zag, kreeg ik hem maar niet uit mijn hoofd. Uiteindelijk heb ik (met hulp van Roos) de stap gezet. Ik zou er maar eentje kopen, maar er zitten inmiddels 6 dollfies thuis en de zevende is onderweg. 😛

“Wat voor opleiding doe je eigenlijk?”
Ik heb een jaar en enkele maanden filosofie gestudeerd in Nijmegen. Daar ben ik mee gestopt wegens persoonlijke omstandigheden die tot op heden nog voortduren. Ik heb ook nog enkele maanden de docenten opleiding Engels geprobeerd op HBO niveau, maar dat ging ook niet. Ik doe ook geen werk op het moment, maar werk aan mezelf. Uiteindelijk wil ik wel gaan werken, maar eerst moeten er een aantal zaken worden aangepakt.

“Wat zijn je favo tv-programma’s en waarom?”
Criminal Minds. Ik kan geen enkele crime serie in het begin kijken, want ik moet dan ook weten wie het gedaan heeft. En ja, Dr. Reid is natuurlijk ook een leuk personage. 😉 Verder volg ik niet persé televisieprogramma’s, maar ik vind de crime afleveringen op TLC wel leuk. Wie heeft het gedaan en wat drijft mensen om de misdaden te begaan? Ik vermaak me echter ook prima met Comedy Central en Teen Nick (de Engelstalige versies).

“Heb je meer huisdieren?”
Meer dan West Highland White Terriër Sem en grasparkiet Lizzy? Nee. We hadden nog een parkiet (Mojo) maar die is dood. We hebben wel eens een Henk (spin), maar die zie ik liever weg, want ik ben bang voor ze.

“Wat is je favoriete en minst favoriete huishoudelijke klusje?”
Ik heb een hekel aan huishoudelijke klusjes. De minst erge vind ik handdoeken in de droger doen / opvouwen. De meest erge vind ik mijn kamer schoonmaken.

“Wat vind je nou echt de aller-aller-allermooiste dieren op aarde en zou je deze ook willen zijn of reincarneer je liever in een ander beest?”
Wolven en tijgers. Ik kan niet goed kiezen tussen de twee, aangezien ze heel verschillend zijn, maar dit zijn zeker dieren die ik prachtig vind. De uitstraling en tegelijk dat schattige. Liefde! Ik zou echter liever terug keren als iemand’s geliefde kat.


(Bron).

Comments

Ask Me Anything: answers — 3 Comments

  1. Yaaaaay, bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen! Leuk om te lezen, maar je woordenschat is zo heerlijk uniek en ontzettend groot. Ik houd daarvan, ook omdat je niet dan steeds hetzelfde leest + je bent mijn Pinterest inspiratie bru. Ik ben trouwens wel jaloers op je Jummie pop, Jummy, Jammie, Jummi, die pokkegeruite pop. Heb maandenlang die vieze koekjes moeten bikken, maar ineens waren ze uitverkocht. JA. Dat was frustratie. Daarnaast kreeg ik er een megakots aanval van op de kermis, alles onder. Thank god was ik buiten + achter het fotohokje. Amen. Variërende muzieksmaak? Me likeeee!

    • OMG! De Mr. Jummie is van Angela, niet van mij. Als haar familie op bezoek komt, vind ze Mr. Jummie steeds ergens anders of in een andere positie. LOL. Thank you, thank you, *bloost*. Cynth, zet je looks ook op pinterest en ik weet zeker dat iedereen aan het repinnen slaat. :O 😉