Ask Me Anything

Edit: alle vragen worden na Valentijnsdag beantwoord.

Het moment is hier. Vraag me alles. Ik kan niet beloven dat ik antwoord zal geven op alles, maar ik ga het zeker proberen. Benieuwd naar mijn favorieten, of ik ooit het een of het ander gedaan heb, waarom zus of waarom zo? Vandaag kan je helemaal los gaan. Stel al je vragen in de comments!

Comments

Ask Me Anything — 4 Comments

  1. Ik ben heel nieuwsgierig naar je make-upcollectie, wat is je favoriete merk? En hoe heb jij zo je wing leren maken, want die hella nice! En of course wil ik je muzieksmaak weten, want daar ben ik altijd in ge├»nteresseerd! ^^ EN! Waarom begon je met bloggen? Waar wilde je over gaan bloggen? EN.. jezus.. nog een vraag. Hoe kom je aan zo’n gouden woordenschat, je schrijft namelijk god-del-lijk!

  2. Ja, dan heb ik er ook nog wel een paar! Hoe ben je in aanraking gekomen met de dollfies, wat voor opleiding doe je eigenlijk, wat zijn je favo tv-programma’s en waarom, heb je meer huisdieren, wat is je favoriete en minst favoriete huishoudelijke klusje, wat vind je nou echt de aller-aller-allermooiste dieren op aarde en zou je deze ook willen zijn of reincarneer je liever in een ander beest?
    Leonella recently posted..Blogreactie | vakantieblunders