Autumn Revisited

Mijn mening over sommige items die ik op mijn vorige blog heb gereviewt zijn veranderd. Hieronder de producten op een rijtje.

Toch niet zo geweldig:

 1. Catrice Mineral Soft Powder Rouge Wild Rose. Deze heb ik weggegeven. Ik vond hem toch te weinig kleur afgeven en teveel glitters hebben om te layeren.
 2. NYX Round Lipstick Eros. Ik heb geen tandpasta smile en Eros maakt me toch te onzeker met die oranje ondertoon. Ik heb hem weggegeven aan een vriendin bij wie de lipstick wel heel mooi stond.
 3. Coastal Scents Gelliner. Wat een flutproduct. Flaked, smudged, bah. Handig voor dramatische look, maar niet voor gewone make-up.
 4. Lipfusion Lipplumping Lipgloss. Ik gebruik hem nauwelijks en mijn lippen lijken niet zo heel veel voller. Het is de prijs niet waard.
 5. Catrice Allround Concealer. Te creamy, kruipt in vergelijking met andere concealers erg in de lijntjes, geeft niet voldoende dekking en de groene kleur is niet erg bruikbaar, omdat je hem door de concealer en foundation heen blijft zien.

Toch niet zo slecht /  juist geweldig:

 1. O.P.I. Drying Drops. Ik was positief, negatief, positief etc. De waarheid is: ik heb hem helemaal opgemaakt. Ik haat topcoats, omdat ze altijd de nagellak meetrekken. Dan krijg je nagellak aan je kwastje, zelfs als de nagellak al helemaal is uitgehard. De drops waren dus ideaal, maar je moet écht niets meer aan je nagels doen naderhand. Ik zou hem opnieuw hebben gekocht, ware het niet dat Essence nu ook drops heeft uitgebracht. Dus daar heb ik me even twee flesjes van opgehaald.
 2. Catrice Allround Mascara. Ik vind deze toch de beste van alle goedkope mascara’s die ik geprobeerd heb.
 3. Strawberry Milk staat dus wel heel mooi bij mensen met een hele blanke huid.

Niet slecht, maar ik heb nog betere producten gevonden:

 1. Vaseline Lip Therapy Rosy Lips. Fijne getinte lipbalsem, maar mijn MNY My Balm is sneller aan te brengen en dus handiger voor onderweg.
 2. Kruitvat Aloë Vera lippenbalsem. Prettig product, maar ik gebruik nu liever mijn Elizabeth Arden Eight Hour Cream.
Smilies komen van hier.

Comments

Autumn Revisited — 8 Comments

 1. Ik had het probleem niet met de Catrice Alround Concealer. Bij mij is de groene nu al helemaal op.
  Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

 2. Leuk dit artikel! Ik wilde zo’n gelliner van CS bestellen, maar als hij snel smudged dan is het zonde van m’n geld!
  Marjolein recently posted..Shoplog

  • Ja, ik zou dan eerder die van Elf proberen (Eyes Lips Face via Nonpareilboutique). Dat is goedkoper. Ik vind de Essence Gelliner best oké, maar mijn CS gebruik ik alleen voor “fotoshoot” make-up. Want een hele dag houdt hij gewoon niet vol. Dan heb ik dus overal strepen en smudgies.

   Qua eyeliners ben ik fan van de ouderwetse potjes met kwastje of nog beter: een vilten tip. De vilten tip pennen zijn handig voor onderweg, maar die werken minder fijn.