Aziza’s Nieuwe Items

Aziza is een ball jointed doll. Ze is een Dollzone Annie en een msd (45 cm hoog). Ik heb zelf haar gezichtje beschilderd en haar oren gepierced. De oorbellen zijn ook zelfgemaakt.

Ik heb body blushing uitgeprobeerd, hetgeen inhoud dat je het lichaam beschilderd met natuurlijke schaduwen en dergelijke. Ik ga alleen geen naakt foto’s op mijn blog plaatsen, (zelfs niet van poppen 😛 ), dus je zult het moeten doen met een handje. De armband en ring heb ik zelf gemaakt.

Aziza heeft ook een nieuwe jurk aan van 99BrokenDolls en nieuwe laarzen. Haar voeten zijn erg klein, dus de Mary Janes vielen steeds er af. De laarzen zijn niet alleen mooi, maar blijven ook goed zitten. Ze heeft (plak)tattoo’s op haar rug, onderbeen en onderarm. Bij de onderarm ging het iets mis, dus dat heb ik zelf maar bijgewerkt.

Aziza is momenteel bij mijn dolly vriendin Roos. Ze krijgt van Roos een nieuwe jurk, dus moet ze ook model staan. Roos maakt bovendien erg mooie foto’s van dollies en Aziza is één van de meer fotogenieke exemplaren (voor zover dat gaat met een object).

Ik pas op Isamu (mijn favo uit de collectie van mijn vriendin). Isu is een Fairyland Minifee Shiwoo en single jointed. Dat betekent dat zijn romp uit 1 stuk bestaat en niet uit twee delen. Hij kan dus alleen recht zitten en niet buigen. Zijn hoofd werkt niet met een S-haak, maar met een schuif systeem. Erg boeiend om te zien hoe andere bedrijven hun poppen in elkaar zetten. 🙂

Comments

Aziza’s Nieuwe Items — 2 Comments