Bahar


Foto’s door Mirjam.

Ik ben een fervent twitteraar. Ik volg op het moment 76 mensen. Twitter is de ideale manier om nutteloosheid de wereld in te gooien, maar je kan o.a. ook meedoen aan twitteracties. Mirjam, maker van mijn Cinderella hanger, Ilja oorbellen en Glamour ketting, besloot op een dag 30% korting te geven voor één dag. Ik besloot onmiddelijk mijn slag te gaan, zeker aangezien ik niet naar de Open Dag kan komen. Welnu, ik raakte overdonderd door de veelheid aan keuze en Mirjam verklapte haar favoriet. Bahar. Turks voor Lente. Samen met Bahar bestelde ik ook Simba. Lieve oorbellen met kleine hartjes.

Ik ben echt een fan van La Moon. Veel sieraden vind ik erg mooi. Ze maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen zoals swarovski kralen, parels en sterling zilver. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De bovenstaande foto’s laten zien hoe een bestelling in zijn werk gaat. Soms is een sieraad op voorraad, soms maakt ze er speciaal één voor de klant. De sieraden worden in versierde foliezakjes gedaan en in een bubbeltjesenvelop gestopt. Samen met een visitekaart en een persoonlijke handgeschreven kaart. Met kerst kreeg ik als 2010 klant zelfs een kerstkaart. Hoe lief is dat?

Ik heb dus al drie andere sieraden van La Moon. De kwaliteit is echt goed. Met een sieradendoekje maak je de kralen en het zilver weer stralend als voorheen. Dit zijn geen sieraden die je na een paar maanden weer weg kan gooien. De prijs is relatief hoog, maar dat komt dus door de hoogwaardige materialen. Voor mensen zonder veel poen is er de fairytale collectie. Mooie sieraden voor een fijne prijs. De ontwerpen zijn tijdloos en sophisticated naar mijn mening. Als je in zonlicht of kunstlicht staat schitteren de sieraden. Ze pimpen elke outfit. 🙂

Dit is de productfoto van Bahar. Het is een set gemaakt van swarovski kristal in oranjerood en Fuchsia. De hanger doet me denken aan topaas qua kleur.

Comments

Bahar — 5 Comments

  1. Prachtig sieraad en leuk dat het een turkse naam heeft (daar pb ik mirjam wel over) anders wordt het een beetje te off topic 🙂