Beauty Crush: Dior Midnight Poison

Ik ben helemaal weg van Midnight Poison van Cristian Dior. Zo ernstig dat ik niet te lang alleen gelaten moet worden in een luxere parfumerie, want als er dan een tester staat, móét ik even spuiten en snuiven. Ik heb bij MOOI! een tester gekregen en die wilde ik niet te vaak gebruiken, zodat ik er langer aan kon snuffelen. Ernstig no?

Ik vind alles geweldig aan dit parfum. De campagne, het flesje, de geur…alles is geweldig behalve de prijs. Tel maar even 54 euro neer voor een flesje van 30 ml. *Slik* Daarom duurde de aanschaf zo lang. Ik heb heel vaak gehoopt op een mooie kortingsactie. Kerst of moederdag. Maar nee.

Nu moet je weten dat ik best een knieperd ben. Een gierigaard. Dat zou je niet zeggen met mijn lichte shopverslaving, maar ik heb heel veel moeite om grote bedragen uit te geven aan iets dat je niet echt praktisch gebruikt. Een parfum gebruik je natuurlijk wel, in de zin van: je spuit het op. Toch is het niet zo praktisch als make-up, kleding of sieraden die iedereen ziet en die je extra versieren. Ze hebben een functie zeg maar. Parfum laat je lekker ruiken, maar zoiets kan ook wel met een goedkoop luchtje. Dus een duur parfum vind ik pas echt een luxe cadeau aan jezelf. Misschien is het gewoon mijn gekke hersenkronkel, maar zo voelde het voor mij.

De 24ste heb ik, weliswaar impulsief, toch de stap gezet. Bij Parfum Outlet bestelde ik Midnight Poison. Als een luxe cadeau aan mezelf. En ik ben er erg blij kan ik je zeggen. 😉

Comments

Beauty Crush: Dior Midnight Poison — 1 Comment

  1. Congratulations! 😀 Snuffel ze, dan snuffel ik nog even aan mijn dior hypnotic poison <3