Birthday Report

Het weer was niet zoals ik bestelt had:

Maar ja, wat wil je ook in september. ๐Ÿ™‚ In ieder geval was er heerlijke taart: Mon Chou, kersen en slagroom. Mijn familie kwam op visite of feliciteerden mij in ieder geval via hyves of sms. Via twitter, mijn blog en zelfs in mijn mail (bedrijven) kreeg ik allerlei felicitaties. Dus ja, ik voelde me wel jarig.

Dit schattige kaartje kreeg ik van mijn vriendin Polly. Mensen, waaronder ikzelf, onderschatten de waarde van een “echt” kaartje, maar eigenlijk is het heel leuk om te krijgen.

Dit was een cadeautje van Angela, die op visite kwam. Waar Sem heel blij mee was, als er geen taart gegeten werd. Super gezellig! De vogel op de foto is Coco en ik heb er een kleine obsessie mee. Het is namelijk een prachtig beestje en hij wilt me altijd bijten kusjes geven.

Van mijn ouders kreeg ik een badjas/ochtendjas van de Hunkemรถller waar ik subtiel om gevraagd had (Oh ik wil echt die ochtendjas…binnenkort ben ik trouwens jarig…) ๐Ÿ˜› . Hij is super zacht. Serieus. Als ik hem aan heb, wil je me aaien. Van familie en mijn broertje kreeg ik geld, waar ik natuurlijk ook erg blij mee was.

Dit jurkje van Great Looks had ik aan. Mijn camera kan niet zo goed full bodyshots nemen en ik trok weer een raar hoofd, dus ik heb mezelf hier even onthoofd.

Maar ik heb er natuurlijk wel รฉรฉn. Om mijn nek prijkt Glamour van La Moon. In mijn oorlellen draag ik Ilja van dezelfde webwinkel. Mijn opoe was er ook helemaal weg van, want het glinsterde zo mooi en was niet van dat eeuwige zilver dat iedereen droeg. ๐Ÿ˜‰ Mijn tante had het toevallig over BB Cream. Dat wilde ze graag uit proberen. Nou die had ik dus op (Missha) en mijn make-up tas stond nog beneden, dus mijn tante ging met een sample naar huis.

Mijn ooglook.

Ik heb hiervoor gebruikt: Gosh Eyebrow Marker Wheat, Urban Decay Primer Potion, Kat von D. Truth palette (Sugarskull, Galeano, Rehab), Gosh Velvet Touch Eyeliner Purple Stain, Catrice Pastel Delight Eyeliner Metallic Violet, Catrice Lashes To Kill Mascara.

Op mijn nagels droeg ik M.A.C. Bad Fairy op een zwarte basis.

Nadien heb ik nog even genoten van wat kersenmede (honingwijn). 23 jaartjes jong, op naar de 24! ๐Ÿ˜€

Comments

Birthday Report — 3 Comments

  1. Beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd!!!
    Kersenmede klinkt erg lekker, waar haal je die? Ik koop mijn mede meestal op evenementen, bij Mead&More, weet alleen niet of die ook kersenmede hebben
    Sanne recently posted..Dierendag!

    • Beter laat dan nooit toch? Dank je wel ๐Ÿ˜€

      Die van mead & more is het lekkerst. Ik haal mijn mede ook meestal op evenementen. De eigen merk van Elf Fantasy Fair (vampierbloed of zo) is ook lekker (die hadden wij). Estrella lijkt qua smaak erg op lindebloesem mede. Die kost maar 5 euro bij de Gall & Gall. ๐Ÿ˜‰