Bizarre broches

Kakkerlakken, levend en wel (LEVEND ja) met swarovski steentjes als broche? Het kan. Alle kakkerlakken zijn mannetjes, zodat je niet met een onverwachte kakkerlakkenplaag zit als je 80 dollar hebt uitgegeven aan het beestje. Elke kakkerlak zit vast aan een broche met een kettinkje, zodat hij nog wat kan rond lopen. Als je hem goed verzorgt kan hij een jaar in leven blijven, zegt de ontwerper. De gebruikte soort is echter de Madagascar sissende kakkerlak die wel vijf jaar oud kan worden.


(Bron).

Een kakkerlak als huisdier accessoire anyone?

Comments

Bizarre broches — 11 Comments

  1. Dit vind ik echt verschrikkelijk zielig en lelijk ook nog eens. Welke gek bedenkt dit? Ik zal eens glitters op zijn kop plakken en hem aan een ketting vastleggen. Kijken hoe hij dat vind.. bah..
    Tahnee recently posted..Bengal Kittens

  2. Men zegt dat de kakkerlak geen last hebben van de steentjes, maar dan nog, de hele tijd rondlopen op iemands blouse aan een kettinkje? Bovendien betwijfel ik zelf ook of de eigenaren wel goed voor hun kakkerlakken zorgen.

    Het is wellicht humaner dan kakkerlakken uitroeien (good luck with that) maar je kan ze natuurlijk het beste gewoon in het wild laten leven.

  3. xD ik bedacht 3 uur geleden nog hoe cool het zou zijn om een kameleon als accessoire te hebben. die pas zich aan AAN DE KLEUR VAN JE OUTFIT!
    dat vond ik wel cool.