BJD Changes Meme

Er is in de ball jointed doll community een meme die laat zien hoezeer je, je doll eigen hebt gemaakt qua uiterlijk. Eerst laten we de stock photo zien, de foto die het bedrijf heeft gemaakt en vervolgens onze eigen foto. Ik besloot ook zo’n ding te maken van de dollies die al “klaar” zijn.

(Van links naar rechts, van boven naar beneden geteld).
De BG Mini Buryssa (#6) is een fullset en ik vind de fullset mooi zoals ze is. Ik heb die verder niet veranderd. De Limhwa Dodo (#2) heeft een standaard face-up zoals de doll op de foto. Ik heb enkel haar ogen, haar en kleding veranderd. Vladini, mijn DL Dan (#1) heeft een Soft Poison face-up die ook gothy is zoals de standaard face-up, maar wel degelijk anders. De AS Kimo (#3) heeft een face-up van dezelfde artiest, maar heeft wel zijn standaard ogen.

De FL Ante (#4), DZ Annie (#5) en de Luts ZD Lio (#7) hebben face-ups die door mezelf zijn gedaan. Gioia (#4) heeft tandjes erbij gemod en Aziza (#5) heeft gepiercde oren. Ook door mij gedaan. Ik koop alle kleding, ogen en pruiken meestal van Ebay en Etsy. Aziza (#5) draagt handgemaakte kleding van mijn vriendin Roos.

Harley (#3) draagt een door mij gemaakte dreadfall, haar accessoire, tas, armbanden, korselet en mini rokje. Aziza (#5) draagt zelfgemaakte oorbellen en met de hand genaaide sloffen, Michi (#7) draagt een armband en ketting die ik heb gemaakt.

Van alle dollies die op de foto staan, denk ik dat Aziza (#5) en Gioia (#4) het meest zijn veranderd. Ze lijken in het niets meer op hun stock photo. Beide dames en Michi (#7) hebben ook andere huidskleuren. Aziza is beige geel, in plaats van beige roze; Gioia is wit in plaats van beige en Michi is bruin in plaats van wit.

Wat vind jij, verbetering, verslechtering?

Comments are closed.