Bobbi Brown Shimmerbrick Nectar

Een ander product waar men lyrisch over is: Bobbi Brown’s Shimmerbricks. De multifunctionele highlighters kosten 43 euro, als ik het goed heb. Erg prijzig, maar je krijgt wel iets meer dan 10 gram. Bobbi Brown is een high end merk, dus het is echt een investering. Met één highlighter doe je ongeveer wel je hele leven. Ik kocht mijn shimmerbrick in de kleur “nectar” voor slechts 15 euro. Nectar is één van de weinige shimmerbricks die ook als blush kan functioneren. Ik krijg acuut de neiging om er meer te willen, maar mijn verstand vertelt me dat eentje wel genoeg is. Bovendien heb ik het gevoel het pareltje uit de collectie te hebben gekocht. Als je de swatches ziet, weet je wat ik bedoel! De shimmerbricks kunnen gebruikt worden als blush, highlighter en oogschaduw.

De shimmerbricks hebben een aardig formaat en ze bestaan allemaal uit vijf kleuren. De pan ligt diep in het doosje. Er zit een grote spiegel in de klep. De shimmerbricks zijn wel erg fragiel. Dat staat ook op het doosje. Toch is de substantie absoluut niet poederig.

De vijf roze en perziktinten zijn allemaal duochrome. Daar hou ik van. Elke kleur apart is prachtig! De kleuren zijn zeer goed te gebruiken als oogschaduw.

Hier draag ik de kleurtjes uit het shimmerbrick als oogschaduw. Prachtig of niet?

Tevens heb ik de shimmerbrick als blush gebruikt.

De shimmerbrick bevat, zoals de naam al doet vermoeden, wel degelijk gouden shimmers, maar je veranderd niet in een discobal. Ik ben helemaal verliefd op dit product. Nectar is een echte aanrader! Hij geeft een gezonde gloed plus een beetje kleur aan de wangen. De substantie is prima. Geen gebrokkel en geen rondvliegend poeder. Het enige nadeel is dat ik nectar alleen als blush kan dragen, wanneer ik foundation op heb. De glans legt het accent op je wangen en als je vergrote poriën hebt, vallen die extra op. Bobbi Brown is in ieder geval te koop bij de Bijenkorf in Amsterdam. Ikzelf heb mijn glansbaksteen bij Strawberrynet gekocht.

Comments

Bobbi Brown Shimmerbrick Nectar — 4 Comments

  1. Hmm… Volgens mij heeft TBS ook zo’n product voor ongeveer (of net duurder) dezelfde prijs. Daar heten ze shimmer waves.
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again