Box Opening Caelan

Ik heb een aantal ball jointed dolls, maar slechts 1 van 45 cm, genaamd Aziza. Ze heeft nu gezelschap van een heer van 47 cm, genaamd Caelan. Hij is een Souldoll Joelle met default face-up, normal skin. Zijn ogen en pruik zijn tijdelijk. En dan nu de box opening van mijn aanwinst:


Grote doos is groot!


Er zit een kleinere doos in. Best een mooie. Aziza keek mee.


De elastiek handleiding en zijn certificaat van authenticiteit.


Bubble wrap mummy!


Snakkend naar vrijheid.


We zijn er bijna.


Daar is hij dan. Zijn lichaam is zo mooi gemodelleerd! De huidskleur lijkt rozer op de foto’s, maar hij is best bleek. Hij is erg strak gestringed en ik moet nog erg wennen aan zijn manier van poseren en het feit dat hij geen heup gewricht heeft.


Zijn koppie. De pruik stond hem echter voor geen meter en hij krijgt nog fellere blauwe ogen (en dan kijkt hij ook minder scheel, maar ik ben nu te lui om zijn tijdelijke ogen goed te zetten).


Caelan volledig gekleed met Aziza. Ze gaan niet zo heel goed samen, maar wellicht vind hij nog liefde bij mijn vriendin Roos, die ook een Souldoll heeft bestelt, maar een prachtig meisje.


Ik bestelde hem tijdens het kerst evenement, dus ik kreeg een extra paar handen en fantasie onderdelen naar keuze (konijnen oren of herten set) in white skin.Ik ging voor de herten set, want konijnen oren heb ik al. Standaard sturen ze extra elastiek, eye putty en een pruikje (niet op de foto) mee. Extra’s zijn altijd leuk. 🙂

Comments are closed.