Bye Bye Glossybox

Ik heb vanaf december tot maart Glossyboxes ontvangen. Een leuk concept, de prijs krijg je altijd in producten terug, een verassing aan producten en mooi vormgegeven cadeau dozen. Helaas krijg ik vooral verzorgings-en-haarproducten. Niet dat ik dergelijke spullen niet gebruik, maar er is een limiet aan wat ik mezelf nodig vind hebben.

Om heel eerlijk te zijn zijn de Osis+ Glamour Hairspray en L’Oréal Face Primer de enige producten die ik vaker heb gepakt. De rest heb ik wel getest samen met mijn moeder, maar nu ben ik er wel klaar mee. Laat ik eerst maar even de huidige producten verder proberen en opmaken.

Ik ben nog niet klaar voor een andere box. Wellicht dat ik in de toekomst een andere box probeer. Terug gaan naar Glossybox sluit ik ook niet uit, maar goed, het is nu even tijd om te genieten van wat ik al heb. 😉

Comments

Bye Bye Glossybox — 3 Comments

  1. Ik wou hem na 3x opzeggen maar blijf hem nog even houden. Vind het toch veel te spannend elke keer een cadeautje.
    😯 Mar je hebt wel gelijk, hoeveel kun je smeren op je gezicht op den duur???
    Ik gebruik meestal de dingen die niet bevallen voor mijn gezicht voor mijn benen in te smeren ha ha
    Marijke recently posted..the end