Catrice Eyeliner Pen: dark brown

Nu ik deze foto zo zie, is hij eigenlijk helemaal niet duidelijk. Veel te blauw. Nu ja, ik neem aan dat je de pen wel zult herkennen in De Kruitvat / Trekpleister. Ik weet niet meer precies hoe duur hij was, maar kost in ieder geval niet meer dan drie euro.

Ik heb veel eyeliners geprobeerd. Vloeibaar met een kwastje, vloeibaar met een vilten tip, waarbij de eyeliner in een potje zat, gelliner, oogpotlood, waterproof oogpotlood, oogschaduw, oogschaduw met mixing medium… Volgens mij houden daar de opties ook wel op. Maar nog nooit had ik een vloeibare eyeliner pen geprobeerd. Ik wist niet bewust dat ze bestonden, tot Serena haar haul liet zien op Beautylab.nl. Toen ik weer eens in De Kruitvat rondzwierf viel mijn oog op de eyeliner pennen van Catrice. Toch maar eens proberen dan.

De eyeliner pen is verkrijgbaar in drie kleuren: dark brown, black is black en carbon black. God mag weten waarom Catrice twee soorten zwart in de collectie heeft zitten. Ik nam dark brown mee naar huis. Het pennetje ziet eruit als de viltstift van je zusje. De tip is groot en puntig. Hij geeft voldoende kleur af. Soms is de pen ineens “op”. Dan moet je even schudden (met de dop er op). De kleur is donkerbruin, zonder poespas.

De eyeliner is niet waterproof, maar dat belooft Catrice ook niet. Hij geeft niet af op mijn oogleden, tenzij ik heel veel gezweet heb (sporten overleeft hij niet). De eyeliner is wel foolproof. Als je een complete kneus bent met eyeliners, dan is zo’n pen wellicht wat voor jou. Je hebt immers al vaker een viltstift vast gehouden in je leven en je trekt er makkelijk een strak lijntje mee. De punt zal na meerdere keren gebruik minder scherp worden, maar hij blijft wel aardig goed bruikbaar, voor zover ik kan zien (ik hem inmiddels al enkele weken).

Ik zeg wel steeds dat de punt scherp is, maar daarmee bedoel ik enkel: puntig. Hij schraapt niet over je huid. De kleur is donkerder dan op de swatch. Gewoon echt donkerbruin. Is de eyeliner pen een aanrader? Ik vind hem wel prettig op zich. Hij is handig voor onderweg, makkelijk in gebruik en goedkoop. Het enige nadeel is dus dat je af en toe bij moet schudden en niet in huilen uit kan barsten. Voor de rest is het een prima product voor een prima prijsje.

Comments

Catrice Eyeliner Pen: dark brown — 1 Comment

  1. Oew, hij is niet zo duur! Lijkt me wel gemakkelijk. Tenslotte staat oogpotlood 2x.