Catrice Lash Growth Mascara + Serum

Nieuwsgierigheid won het van het verstand. Ik kocht de Catrice Lash Growth Mascara en het serum voor in totaal zo’n 10 euro. De belofte: binnen 30 dagen 25% langere wimpers mits de mascara met het serum gecombineerd wordt. Ik heb het serum en de mascara wel eens een dag vergeten, maar ik heb de 30 inmiddels wel vol gemaakt. Het serum is een pure marteling voor gevoelige ogen. Mijn ogen zijn dat namelijk niet en die hadden al last van een naar gevoel dat weliswaar spoedig verdween, maar toch erg vervelend was. Sinds ik beide producten gebruik heb ik ook constant “jeuk” in de rechterhoek van mijn rechteroog alsof er een haartje in zit. Erg irritant. De mascara doet bij sommige mensen wonderen, maar bij niet veel. Ik vind de mascara ook niet zwart genoeg en hij is lastiger te verwijderen dan andere mascara’s, maar minder lastig dan waterproof. Lees meer voor de foto’s. Ik draag de Catrice Lash Growth Mascara op de foto’s waarop ik mascara op heb.

Links: 30 dagen geleden. Rechts: 4 februari.

Links: 30 dagen geleden. Rechts: 4 februari.

Links: 30 dagen geleden. Rechts: 4 februari.

Links: oude foto van mijn naakte wimpers. Rechts: mijn huidige naakte wimpers na het gebruik van Catrice.

Links: oude foto van mijn naakte wimpers, dichterbij genomen. Rechts: mijn huidige naakte wimpers na gebruik van Catrice.

Links: een oude foto van mijn naakte wimpers, vanuit een iets andere hoek genomen. Rechts: mijn huidige naakte wimpers na gebruik van Catrice.

CONCLUSIE:

Lijkt me duidelijk. De foto’s spreken voor zich. Het heeft bij mij geen ene moer geholpen. Integendeel, ik heb juist het idee dat mijn wimpers er op achteruit zijn gegaan. Ik heb wel een paar dagen gehad waarbij ik me afvroeg of mijn wimpers nou niet inderdaad gegroeit waren, maar blijkbaar dus niet. Ik zou het Catrice Lash Growth Serum zeker niet aanraden, omdat het een vervelend gevoel geeft en onvoldoende tot geen effect. De mascara geeft sommige mensen mooie volle wimpers, maar vanwege het feit dat hij lastiger te verwijderen is, zou ik eerder gaan voor de Catrice Allround Mascara. Ik koop geen van beide producten opnieuw.

Comments

Catrice Lash Growth Mascara + Serum — 4 Comments

  1. Vind het ook helemaal niks, vooral omdat het serum je ogen meer kwaad dan goed lijkt te doen! De mascara wekt bij mij overigens wel gewoon fijn, maar dan gewoon als mascara zijnde en niet als speciale groeiwauwamazing-mascara 😉
    Marjolein recently posted..Oldschool