Catrice Mono Starlight Espresso

Starlight Espresso is één van de nieuwere tinten uit het Catrice assortiment en een dupe voor M.A.C Copperplate volgens internet. Ik heb stad en land afgezocht en vond hem uiteindelijk in Nijmegen.

De swatch komt totaal niet overeen met de kleur in de pan. In werkelijk is de kleur meer bruinig dan grijs. De oogschaduw is compleet mat en zacht van structuur. Toen ik hem eenmaal had wist ik niet goed wat ik ermee aan moest. Hoe ga ik dit combineren? Ik besloot het in mijn wenkbrauwen te smeren.

Bleek een goede beslissing. Starlight Espresso vult mijn wenkbrauwen op, maar is tegelijkertijd veel zachter van kleur dan mijn HEMA wenkbrauwpotlood (die ik overigens nog steeds gebruik voor accenten).

Hier was ik wel nogal enthousiast met de oogschaduw, maar alsnog is het resultaat minder hard dan alleen met een potlood. Op de lippen draag ik Guerlain Rouge G Gigolo, op de wimpers YSL Hypnôse Drama Mascara, op de wangen NYX Pinched en in mijn haar een haarband van Asos.

Comments

Catrice Mono Starlight Espresso — 2 Comments

  1. Je hebt zo een lief gezicht! Je wenkbrauwen passen er goed bij, netjes ook om ze toch net iets meer aan te zetten. 🙂 Ik heb eigenlijk nooit bij Catrice gekeken, misschien als de mijne op is, gebruik namelijk ook een oogschaduw, neem ik ook even een kijkje. 😀 Ik vind hem wel wat hebben hoor, de blush al helemaal. 🙂
    Cynthiiaa recently posted..Trend: Gepimpte Nude Nails.