Catrice Ultimate Nudes Sky & Seine

Één vinger maar? Ja, mijn nail-art skills laten vaak nogal te wensen over. Laten we meteen een review er tegenaan gooien en het gaat hierbij om de basis kleur: Sky & Seine. Normaal mijd ik nude tinten als de pest, maar deze had een blauwe gloed in de fles.

Van de blauwe gloed zien we helaas weinig terug. De kleur is roze-beige. Sky & Seine is sheer, maar bij één laagje krijg je een rokers-nagel-effect. Na twee lagen dekt hij het nagelbed, maar je blijft wel een nagel rand zien.

Op zichzelf vond ik het hem een beetje meh. Ik heb met een Essence Nail Art Striper een French Manicure tip gepoogd te maken (uit de losse pols) en vervolgens heb ik Million Styles Top Coat Holo Que Tal tot het midden aangebracht. Als laatste gebruikte ik China Glaze Solar Flare voor wat geglitter.

Sky & Seine is een prima lakje voor mensen die houden (en goed zijn in het maken) van French Manicures of die gewoon graag nude tinten dragen. Ik vind het een oké kleurtje, maar eeuwig zonde dat de blauwe gloed nergens te bekennen is op de nagel. 🙁

Comments

Catrice Ultimate Nudes Sky & Seine — 1 Comment