Chanel Peridot Impressie

 

Mijn Trind Nailrepair Natural is op het eind van zijn latijn en nu heb ik bubbeltjes in mijn lak. Ik wilde enkele nagels extra versieren met China Glaze Solar Flare, maar van dichtbij zie je dan nog meer bubbeltjes. Ach ja. De kleur is in ieder geval geweldig, evenals de applicatie (mits je een goede basecoat hebt, LOL). Dekt met twee lagen en de kleur is een prachtige duochrome. Of eigenlijk triochrome, want ik kan goud, groen en een soort zalmrozig kleurtje ontdekken. Foto’s doen de lak eigenlijk geen eer aan (kuch helemaal de mijne niet kuch). Zeker de prijs (ongeveer 22.50 euro) waard.

 

Comments

Chanel Peridot Impressie — 2 Comments

  1. Ohhh 22.50 ja? En manlief vond mijn Nfu Oh lakjes a 12,50 al duur, moehahah =D
    Wel een bijzonder lakje dit, overigens!
    Sandy recently posted..Bink