Chanel Rouge Coco Rivoli <3

“CHANEL introduces a modern interpretation of classic creme lip colour as an homage to the rich life and legacy of ‘Coco’ Chanel. New lightweight lip colour glides on for easy application, and features a Hydratendre complex to help soften, soothe and condition lips – even boosting their ability to hold in moisture – for a plumper, smoother and healthier-looking appearance. A range of wearable shades with full-coverage finishes, from matte to pearl to soft shimmer.”

Nog voordat de collectie uitkwam had ik al een crush op Cambon. Toen ik eenmaal in de parfumerie kon swatchen viel Cambon me enorm tegen. Rivoli daarintegen… Sinds die tijd kwijlde ik regelmatig voor de Chanel stellage en bekeek ik Rivoli op mijn hand. Zo mooi….en zo duur! Uiteindelijk trok een vriendin mij over de streep. Sinds die tijd ben ik trotse eigenares van mijn allereerste Chanel lipstick.

Op de foto ziet u tevens het Bourjois Lèvres Contour potlood in Rouge Soyeux. Deze moest ik erbij kopen, want dan kreeg ik korting en dan was ik minder kwijt voor de gehele prijs, dan wanneer ik alleen de lipstick zou kopen. Logica is toch nooit mijn ding geweest en ik ben blij met elke eurocent korting. Blijkt Rouge Soyeux, random door de verkoopster gepakt, ook nog perfect erbij te passen. :O Het zwarte geval ernaast is een lippenseel van Coastal Scents. Die ik gebruik om heftige en opvallende kleuren aan te brengen.

De Rouge Coco Collectie bevat nog meer juweeltjes zoals Rouge Noir, Gabrielle en Tafetta’s Rose. Maar Rivoli is voor mij Het Perfecte Rood. Ik ben er zo ontzettend blij mee. De kleur is werkelijk prachtig, hij glijdt zacht op mijn lippen, voelt prettig aan, ruikt niet, droogt niet uit, is niet slippery, blijft best lang zitten, is niet te fel noch te zacht, is niet te donker doch chic. Echt, ik weet dat er goedkope en goede lipsticks bestaan, maar dit is echt de allerbeste lipstick die ik ooit heb geprobeerd. Ik zie alleen maar voordelen en slechts één nadeel: de prijs (28.50 euro).

Zoals je ziet is Rivoli enorm moeilijk te fotograferen. De laatste foto en de foto hieronder zijn in daglicht gemaakt en alle overige foto’s binnenshuis.

Ik zou de Rouge Coco lipsticks iedereen aanraden. Als je een crush hebt op een bepaalde kleur: sparen en kopen die hap. Je zult er geen spijt van krijgen! Chanel is verkrijgbaar in vrijwel elke parfumerie. Ik heb de mijne gekocht bij Ici Paris XL. De Bourjois Lipliner heb ik ook gebruikt op elke foto. Hij trekt een mooi scherp lijntje en is niet te creamy. Ideaal. Bourjois is te koop bij Douglas, Ici Paris XL en Etos.

Als laatste een close-up van mijn Coastal Scents lippenseel. Ik vind de bijgeleverde lippenselen altijd maar troep. Mijn moeder heeft een lipliner van Chanel met een kwastje aan het uiteinde en zelfs die trekt alleen strepen. Deze doet dat niet. Hij heeft een groter oppervlak, maar is niet te groot. Hij loopt niet in een scherpe punt en heeft stevige doch zachte haartjes. Ik kan mijn lippenstift streeploos aanbrengen met deze. Je kan er ook heel precies mee werken. Als je nog een bestelling bij CoastalScents.com gaat doen, moet je deze zeker meebestellen. Super fijn kwastje!

Comments

Chanel Rouge Coco Rivoli <3 — 4 Comments

  1. Op je lippen ziet het er trouwens minder donker uit! Dit is trouwens ook de kleur die Peter Philips (creative director/mua van chanel make-up) heeft gebruikt bij de modellen voor de Chanel Haute Couture fall winter collectie op de runway..

    Hij is erg mooi trouwens!