Check out my new bling!

Even mijn nieuwe sieraden showen! 😉

Deze ketting is eigenlijk niet nieuw. Hij is al best “oud” en was eerst eigendom van mijn vriendin Funda. Ze kocht hem op een markt in Turkije. De middelste hanger is een swarovski steen. Funda, Simone en ik hebben een ruilavond gehouden. Ik ben nu een interessant boek, mooie riem,  prachtige tas en gave ketting rijker. Zo kom je gratis aan nieuwe oude spullen en kom je makkelijk van je oude zooi af, waar een ander juist wel weer heel blij mee is. Zo stond een boek in mijn kast te verstoffen en Simone las hem in één ruk uit. Gelukkig verschillen smaken!

Deze sterling zilveren oorhangers scoorde ik bij Brigitte Bijoux. Hele gave paarsblauwe steentjes die perfect passen bij mijn paarse das.

Een prachtige nepgouden scarabee statement ring van de H&M met rode steen in maat M. Ook verkrijgbaar in zilverkeur met zilveren steen.

Zwart metalen “kanten” ketting van de Primark. Ook verkrijgbaar in zilverkleur.

Uilenarmbandjes van de Xenos. Nou ja, de kralen komen van Xenos. Ik moest er zelf een armband van maken.

Kijk nou hoe schattig. Vooral die maffe uilen (hier zie je een rode) vind ik geweldig. Ik heb ze aan elastiek gerijgd.

De slapende uiltjes zijn ook zo schattig! Wat een poekie!

Comments

Check out my new bling! — 4 Comments

  1. die uiltjes heb ik ook 😀 ik heb er net ook een armbandje van gemaakt, met nog wat andere kraaltjes.