Check out my (not so) new bag

Is het geen plaatje? Nee, het is een tas. Dit is de ASOS Traditional Satchel in “Tan“. Gemaakt van leer met een polyester voering. Groot genoeg voor mijn bag organizer. Ik kan dus genoeg meeslepen, maar niet teveel. Ik scoorde hem voor slechts 30 euro in de uitverkoop. Dat is best goedkoop voor een leren tas. Hij heeft twee vakken en sluit met de riempjes. Ik heb extra gaatjes in de hengsel laten maken, vanwege mijn kleine (in de lengte althans) postuur.

Ik heb hem al een tijdje, dus gloednieuw is hij niet, maar ik had hem hier nog nooit laten zien. Ik hou van deze tas en hoop dat hij nog lang mee gaat. Ik kan helaas geen waterfles meenemen vanwege mijn bag organizer en de hoeveelheid troep die ik graag meesleep. Daar heb ik ook wat op gevonden.

WTF is dat? Een opvouwbare waterfles! Ik kan op deze manier altijd water meenemen, want ik kan hem gewoon aan mijn tas haken. Als ik wat gedronken heb, kan ik de fles (zak) dunner maken door het water te verspreiden en dan past hij in mijn voorste vakje. Als ik alles op heb gedronken, rol ik de fles op en stop hem weer in mijn tas. Hij lekt niet, maar ik durf er geen zware dingen op te leggen of zo. Of bij scherpe objecten. Het is namelijk meer een zak dan een fles en ik weet niet of hij dat overleeft, maar zoals ik hem nu gebruik, gaat het prima. 🙂 Gewoon te koop op Ebay.

Comments

Check out my (not so) new bag — 7 Comments