China Glaze HG Riveting

China Glaze bracht The Hunger Games collectie uit, gebaseerd op de districten van Panem. Panem is een fictief land bestaande uit een hoofdstad en 12 districten. Riveting staat voor district 3 (technologie). De kleur is fel oranje met gouden shimmer. Een geweldig kleurtje dat ook prettig lakt. Dekt in twee lagen.

Kijk nu hoe mooi! De nagellak bleef enkele dagen goed zitten en ik had alleen last van tip chipping.

Ik vind dit het mooiste lakje uit The Hunger Games collectie, zeker een aanrader. Ik heb de film ook gezien en dat is ook een aanrader, maar de boeken waren uiteraard beter.

Comments

China Glaze HG Riveting — 2 Comments

  1. Ik zat te twijfelen om deze te bestellen – heb daar in plaats Smoke & Ashes gekocht. Daar zat groen in en ik heb al tig oranje en rode lakjes. Ook heb ik Agro (yay!) en Stone Cold gehaald. Nu nog swatchen.