China Glaze Meteor Shower

Ik heb geprobeerd netjes te lakken, maar dat gaat echt niet diep in de nacht, met een vaag bureaulampje. Dit lakje is nogal apart. Zoals mijn Franken (zelf gemixte nagellak) droogt hij mat-achtig op. Dit zijn twee of drie lagen topcoat. Meteor Shower is diep marineblauw bomvol glitters in verschillende groottes. Erg mooi, maar ook wel gritty. Topcoat is dus echt een must. Hij bracht ook niet zo fijn aan. Je kan het beste geduldig dun laagje voor laagje doen. Ik heb er een tijdje over getwijfeld. Vind ik hem nou helemaal de bom of meh? De glitters haalden me over. Meteor Shower heeft namelijk veel glitter in verschillende kleuren. Fel diepblauw, groen, roziggoud, paarsig. Echt een feestje op je nagels. Aanrader? Ik ken geen ander marineblauw lakje bomvol multikleuren glitters, dus voor de kleur zeg ik ja. Maar van zijn finish en applicatie moet hij het niet hebben. Er valt echter wel mee te leven. Mijn nagels heb ik nu kort geknipt, maar toen ze nog lang waren, bleven de scherpe kantjes van de glitter soms haken. Nadien moet je de glitter dus even wegvijlen of zorgen dat er geen glitterdeeltjes bij de tips komen.

Het is ook echt wel lelijk gelakt hรจ. Nieuw voornemen alsnog? ๐Ÿ˜‰

En dan is er geen zon. In kunstlicht schitteren de glitterdeeltjes er wat vanaf.

In het echt vallen de deuken en oneffenheden niet op. Dit komt puur door de macro stand.

Hier zie je bij de eerste nagel duidelijk de glittergritter.

Bling, bling, bling.

Comments

China Glaze Meteor Shower — 5 Comments