China Glaze Prismatic Prism

Mooie lavendel – periwinkle nagellak met verschillende kleuren en groottes aan shimmer en glitter. Dekt van zichzelf in 2-3 lagen, maar is wel een hel om er af te halen. De glitter is een beetje gritty, vooral merkbaar bij de tip. Het lakken ging ook lastig, omdat je veel geduld moet hebben om de nagellak op te bouwen en dat had ik niet. De substantie is dun en niet dik of gloopy. Hij lakt fijn per laag en maakt geen klontjes bij het aanbrengen van een volgende laag. De glitters worden egaal verspreid over de nagel en in de zonlicht schitteren je nagels je tegemoet.

Dit lakje heet Prism en komt uit de Prismatic Chroma Glitters collectie van China Glaze. Ik kocht mijn exemplaar bij Enchantra.com. De droogtijd is iets langer dan normaal en je hebt een dikke topcoat / meerdere lagen topcoat nodig voor een optimaal glanzend resultaat. Hoewel je hem ook zonder topcoat zou kunnen dragen of over een ander lakje.

Mijn camera kon Prism niet in volle glorie fotograferen. Onder andere omdat de glitters van kleur veranderen en er zoveel aan het schitteren is, dat mijn camera niet goed kon focussen. Daarom heb ik ook maar één foto dit keer. Deze is het beste gelukt en laat de kleur goed zien. De lavendelkleur zelf is ook zwak duochrome (paars-blauw), maar ook dat kreeg ik niet goed op de foto.

Comments

China Glaze Prismatic Prism — 2 Comments

  1. je kunt zulke nagellak er schijnbaar goed afhalen met de zo genoemde aluminium folie techniek (totally gejat van youtube xD, ik doe het ook, maar dan de makkelijkere variant :P)

    Oftewel: pluk watten doordrenken met nagellak remover of pure aceton, dan op je nagel leggen, aandrukken, aluminium folie eromheen (tegen het verdampen schijnbaar) en dan even een minuut of wat laten intrekken, dan kun je het er zo afhalen. Ik doe het gewoon met een doordrenkt wattenschijfje wat ik een aantal minuten aandruk op mn nagel (met mn andere hand) maar ik gebruik geen lak met zulke grove glitters…
    Rooz recently posted..Hema Matte Topcoat & China Glaze – The Hunger Games Collection – Stone Cold