China Glaze Ruby Pumps

Nog nooit was een lakje zo moeilijk te fotograferen. Het heeft me meerdere dagen gekost. Dit zijn drie lagen. Het lakje zou op zich wel dekkend zijn met twee, maar ik haat het als nagellak ook maar een beetje doorschijnt, dus heb ik nog een derde laag aangebracht. Dat maakt de kleur ook roder. Het lakken is dit keer aardig goed gegaan, maar de ronding bij de nagelriemen lukt nog niet. Ruby Pumps is een rode glitterlak op een rode basis. Je hoeft dus geen zwarte basis te gebruiken voor een dekkend effect. Hij lakt fijn en heeft een normale droogtijd. Ik draag hem al een week en ik heb nu wel aardige tipchips, maar ik vrees het ergste bij het verwijderen, dus stel ik dat uit *schaam* (Update: inmiddels heb ik Ruby Pumps verwijderd en makkelijk was het niet, maar ook niet zo vreselijk als ik verwacht had). Toch raad ik deze nagellak wel aan. Ruby Pumps lijkt best saai op sommige foto’s, maar je moet de schoonheid gewoon in het echt zien. Toch heb ik mijn uiterste best gedaan om een beetje van die schoonheid op de foto krijgen. Je kan China Glaze o.a. kopen bij boozyshop.nl en enchantra.eu.


Comments

China Glaze Ruby Pumps — 7 Comments