China Glaze Skyscraper

Roos kon ik niet blij maken met dit lakje, want hij neigde haar teveel naar paars. Blauw is haar favoriete kleur, maar ze haat paars. Nou ja, dan ruilen we hem toch gewoon om? Mijn lievelingskleuren zijn zwart, blauw en paars. Dus dat kwam uiteindelijk allemaal goed.

Ik was er wel heel blij mee, want ik wordt sowieso al blij van glitter. Helaas lakt Skyscraper niet fijn. Dit zijn twee lagen over 1 laag heel donkergrijs. Desalniettemin mag het resultaat er zijn. Heerlijk bling bling feestje op de nagels!

Comments

China Glaze Skyscraper — 4 Comments

  1. nu ik hem zo op een ondergrondje zie, ziet hij er mooier uit (dat had ik niet…) en idd, ik vond ook dat hij niet fijn lakte, maar in elk geval heb je nu jezelf er blij mee kunnen maken 😀 (en mij met een ander deel van je nagellak stash xD)