China Glaze Tronica Cyberspace

Een apart kleurtje EN een holo. Die wilde ik wel hebben. Dus bestelde ik Cyberspace, maar ik was eerst teleurgesteld. Bruinige nagellak vind ik nogal eng, maar het bleek een prachtlak op mijn nagels te zijn. Het holografische (regenboog) effect is subtiel. Kost wel wat moeite met aanbrengen omdat het iets langer droogt dan normaal. Dat had ik ook bij ChG 2Nite. Dekt met ongeveer 3 dunne lagen. Lees meer voor meer foto’s.

In zonlicht. Alleen dan komt het subtiele regenboog effect tevoorschijn.

In gewoon daglicht. Een apart zandkleurtje zonder dat het te nude wordt en de hemel zij geprezen: geen roker nagels effect!

China Glaze is te koop bij www.boozyshop.nl, Ebay en www.enchantra.eu. De Tronica lijn bevat subtiele holo’s in allerlei draagbare kleuren. Het geswatchte lakje heet Cyberspace.

Comments

China Glaze Tronica Cyberspace — 4 Comments

  1. Ik zou zo’n kleur niet meteen kopen, als ik het nagellakflesje zo zou zien staan. Maar zo gelakt ziet het er wel mooi uit 🙂
    Francisca recently posted..Hoe zou hij nu zijn