Christmas Presents: Nagellak!

Lekker op tijd ja ;). Voor kerst kreeg ik twee DVD’s (Brave, Ice Age Christmas Special) en drie nagellakjes. De nagellakjes laat ik vandaag even zien. Het gaat om:

  • Essence Colour & Go Black is Black: basic zwart, dekt in 1-2 lagen.
  • NYC East Village: metallic blauwgroen, enorm sheer.
  • I Heart NP Bella: transparante basis met zwarte en rode glitters.

Van links naar rechts: Bella over Essence, Bella op zichzelf, East Village op zichzelf. Het is jammer dat East Village zo sheer is, want de kleur is echt enorm mooi. In het hoekje zie je een stukje blauw. Dat is ook een NYC lakje en die brengt wel normaal aan (volgens mijn moeder). Bella zit vol met glitters, dus slechts 1 á 2 laagjes zijn nodig (weliswaar over een gekleurde basis). Mijn moeder vind Bella stinken. Ik merkte niet veel van de geur.

Ik wilde graag Deborah Lipmann Ruby Slippers, maar die was uitverkocht. Mijn moeder heeft toen heel internet afgezocht naar een dupe en kwam terecht bij indie merk I Heart NP op Etsy. De arme verkoopster is diezelfde dag nog naar het postkantoor gerend, zodat het op tijd zou zijn. Op zwart aangebracht, lijkt Bella (naar het Twilight personage, ja) inderdaad op Ruby Slippers. Het enige verschil is dat de grote rode glitters bij Ruby Slippers rondjes zijn in plaats van vlokjes. Helemaal links op de foto hieronder zie je East Village over Essence.

Alle drie over elkaar geeft het onderstaande effect. Het is wel een geinige combinatie, maar ik vind Bella over zwart het mooist. De combinatie van East Village over zwart vind ik ook goed werken. De kleur word dan donkerder, meer viridian blue.

Al met al ben ik erg blij met mijn cadeautjes. Ik heb weer iets om te kijken en zal alle kleurtjes nog vaak gaan dragen. 😀

Comments

Christmas Presents: Nagellak! — 3 Comments