Chung-Cha’s New Dress

En dan nu, Chung-Cha spam. Zij wisselt het meeste qua looks. Ze is echt mijn verkleed dametje. Ik kleed Chung-Cha bij voorkeur in lichtere tinten, maar aangezien zij nu (nog even) de enige dame is, trek ik haar van alles aan. Het jurkje komt van Etsy, de stola is een stuk overgebleven kant en de pruik komt ook van Etsy.


Wijde jurken for the win! Om haar middel zit een ketting die te lang was (kreeg ik bij de jurk). Ik wilde het weg doen, maar de rok was te wijd en ik vond dit effect juist wel leuk.

Vroeger nog steeds, wilde ik zo’n wijde jurk zoals in Assepoester. Op een gegeven moment lopen de gemene stiefmoeder en haar dochters weg, waarbij ze hun jurk omhoog moeten tillen. Dat vond ik zo mooi.

De blote schouders vond ik dan weer niet zo mooi. Ook omdat Chung hiervoor steeds jurken met mouwtjes aan had. Inmiddels heb ik leuker stola kant, maar goed, dit was even een noodoplossing. 😉

Comments

Chung-Cha’s New Dress — 1 Comment