Coastal Scents Angled Kabuki

De Black & Hot Pink Angled Kabuki van www.coastalscents.com is gemaakt van hoge kwaliteit geitenhaar. De afmetingen: 6.35 cm van top tot voet, 5.08 spanwijdte van de haren, 3.04 cm breed. Het flesje sneldrogende druppels heb ik ernaast gezet voor de dyscalculisten onder ons. De kabuki kost 9.95 dollar en wordt geleverd in een plastic hoesje. De haren zijn zacht en donzig. Ik vond mijn Catrice Kabuki al zacht, maar deze is nóg zachter. De grootte is precies goed. Deze kwast is perfect gevormd voor het contouren en blushen. Hij geeft nauwelijks strepen en je kan je blush nauwkeurig aanbrengen. Hij verliest nauwelijks haren, ruikt nergens naar en geeft niet af tijdens het wassen. Ik hou ervan!

Ik bestelde de Angled (schuin afgesneden) kabuki om drie redenen: 1) ik had een contour kwast nodig, 2) deze had allemaal positieve reviews en 3) hij zag er gaaf uit. Hij was kleiner dan ik verwacht had, maar de grootte is wel heel praktisch. Het is echt een über schattig kwastje, met gave kleuren, superzacht en erg praktisch. Ik vind dit echt een aanrader. Deze kabuki is voor Coastal Scents begrippen aan de prijzige kant, maar hij is het geld dubbel en dwars waard.

Comments

Coastal Scents Angled Kabuki — 3 Comments