De heerlijk ruikende badkamer

Vervang “dresser” met “bathroom stand” en “dog” met “bathroom floor”. That’s right, ik heb ooit een fles dure parfum op de badkamer vloer laten vallen. De fles was van mijn moeder. Ze bewaarde al haar parfums op het onderste plankje van de badkamer stellage. Dat ze er heel veel bij elkaar had staan, samenwoonde met drie mensen die regelmatig last hebben van “spatjes” en de badkamervloer bestond uit harde tegels…Tsja, disaster waiting to happen.

Welnu, dat was in een tijd dat we ons meer luxe konden veroorloven. Een vervanger kon dus niet gekocht worden en om het allemaal even wat erger te maken: het was mijn moeders parfum crush die ik had laten vallen… De badkamer rook dus een tijdje heerlijk, maar erg dankbaar was mijn moeder mij niet. Dit ongelukje gebeurde jaren geleden. Ik zat de 24ste dus op Midnight Poison te loeren en vroeg mijn moeder wat haar parfum crush was.

Angel…die jij toen hebt laten vallen. Volgens mij heeft nog nooit iemand zijn badkamer zo lekker laten ruiken met zo’n dure parfum. Ik ben er nog steeds niet overheen“. Dat was natuurlijk een grapje, maar in een gulle bui besloot ik eindelijk mijn schuld terug te betalen. Ik denk dat mijn moeder haar nieuwe flesje als een draak zal bewaken. En inderdaad, sinds het incident bewaard ze geen parfum meer in de badkamer. :p

Comments

De heerlijk ruikende badkamer — 3 Comments

  1. haha… Nou inderdaad dat is nog eens een duur luchtje zo. Slim om de luchtjes niet meer daar te bewaren. Ik heb ook wel eens een flesje laten vallen. Die bleef gelukkig heel..

  2. Oeei, ik snap dat je moeder daar niet blij mee was 😛 Maar ja, nu je het parfum weer aan haar hebt gegeven, maakt het allemaal niet meer uit, neem ik aan 🙂
    Lauradenkt recently posted..Kick-Ass