Diamond Cosmetics Drift Away

Apart kleurtje no? Ik had hem al een tijdje, maar ik had hem nog nooit gedragen. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Het is een stoffig paars, maar tegelijk heeft het wel iets. Lakte op wel fijn en dekt in 2 รก 3 lagen.

Mijn camera heeft altijd moeite met paars tinten. Deze foto is in zonlicht gemaakt, zonder flits. De eerste in schaduw, zonder flits. De echte kleur zit tussen deze twee foto’s in. Diamond Cosmetics is te koop bij Boozyshop.nl voor afgerond 4 euro per lakje.

Comments

Diamond Cosmetics Drift Away — 2 Comments

  1. nee, ik vind hem helemaal niets :p maarja, je weet hoe ik tegenover paars sta :p

    diamond cosmetics lakjes zijn wel erg fijn, gebasseerd op die 2 hele potjes die ik van jou heb :p, ik denk dat ik, als het schip met geld weer eens lief voor me is, eens wat kleurtjes ervan ga inslaan via boozyshop.