Diamond Cosmetics Joust For Kicks

Diamond Cosmetics is te koop bij boozyshop.nl voor minder dan 5 euro per stuk. Joust for Kicks is donkerbruin met een rode ondertoon en subtiele gouden shimmer. Hij lakt op zich best fijn, maar als je net zo goed bent in nagels lakken als ik (kuch…) dan is het wel irritant dat hij niet meteen goed dekt, maar twee รก drie laagjes nodig heeft.

Het is een leuk kleurtje, maar ik vind het eeuwig zonde dat de shimmer zo subtiel is. Inmiddels heeft dit lakje dan ook een nieuwe eigenares: Roos. Zij heeft ook Royal Fool’s Gold, Lost in Mud (Catrice) en volgens mij nog een ander lakje geadopteerd. ๐Ÿ™‚

Comments

Diamond Cosmetics Joust For Kicks — 3 Comments

  1. Wauw, ik vind je lay-out amazing, gisteren kon ik hem niet zien.. iPhone. Het ziet er netjes en vriendelijk uit, love the kleuren! Je kan best goed nagellakken! ๐Ÿ˜€ Mooie kleur ook, de shimmers erin zijn amazing.
    Cynthiiiaa recently posted..Angelina Jolie Meets Cynthia.

  2. ik ben er echt super blij mee hoor ๐Ÿ˜€
    ik heb geloof ik zo’n 4 of 5 lakjes van je geadopteerd toen? ๐Ÿ˜›

    en je moet mij eens zien als ik net mn nagels gelakt heb… dat ziet er echt niet uit xD
    Rooz recently posted..Outfit Of Today