Diamond Cosmetics Midnight Passion

Ik zag hem voorbij komen op een nagellakblog en was op slag verliefd. Wekenlang hield ik Boozyshop in de gaten, maar Midnight Passion was er nooit. Toen besloot ik Boozyshop te tweeten en wat bleek: ze had ze nog gewoon op voorraad. Dus kon ik hem alsnog bestellen. Ik bestelde hem en ging alvast kwijlen over de swatches. Helaas bleken de andere swatches stukken minder mooi en had ik alweer een beetje een spijt. Toen de bestelling echter binnen kwam werd ik wederom verliefd en ik heb ook serieus een kwartier naar mijn nagels zitten staren in de trein. Zo mooi dat Midnight Passion is.

De kleur lijkt op veel foto’s blauw, maar Midnight Passion is blauw en paars tegelijk. Mij schoot het woord koningsblauw te binnen, maar dat is meer van toepassing op het rijke blauw. De andere zijde is violet. En hoe het kan, kan het, maar deze nagellak is echt twee kleuren tegelijk. Diamond Cosmetics kost 4 euro nog wat en brengt prima aan. Geen strepen, glanzend, dekt in twee lagen. Prima. Hij ging een flink aantal dagen mee en toen werd de kleur dof en had ik zelf ook zin in een ander kleurtje.

De kleur was enorm moeilijk te fotograferen. Welke instelling ik ook probeerde op mijn camera. Maar geloof me, deze kleur is echt waanzinnig mooi. Ik heb er dan ook complimenten over gehad, terwijl de kleur echt niet zo heel fel is. Je ziet ook piepkleine shimmertjes. Gewoon een prachtkleur. Dit is samen met Chainmail Charm mijn favoriete nagellak van Diamond Cosmetics. Je kan het online bestellen via www.boozyshop.nl.

Comments

Diamond Cosmetics Midnight Passion — 7 Comments

  1. Wat zijn je nagels prachtig lang! En het kleurtje is ook mooi, ik vind hem wel wat weghebben van die blauwe nagellak die ik toen van je had geleend?? Komt dat een beetje overeen?
    Angela recently posted..30- Authentieke details

    • Nee, deze is ook nog paarsig en de blauwe die jij had geleend was alleen blauw. Maar beide zijn vet mooi 😀

  2. Wat een prachtig kleurtje! Het heeft me even wat tijd gekost om je nieuwe blog te vinden (ontgaan tijdens de vakantie) en wat een prachtig nieuw blog heb je. Misschienishet nog een idee om bloglovin te mailen of je overige volgers ook worden omgezet?

    • Bedankt voor de tip en superleuk dat je weer terug bent. Ik zal eens kijken of het op bloglovin mogelijk is. 😀