Double Date With The Hairdresser!

Mijn haar is blaah en bleh. Ik heb uitgroei, de kleur is vervaagt, het model is weg. Ik baal ervan. Ik heb weer zin in een drastische verandering. Nu ik nog in de 20 ben, kan ik nog “extreme” dingen doen met mijn haar. Ik heb nog genoeg jeugdigheid om te experimenteren zonder dat men denkt “die probeert zeker jonger te lijken met dat kapsel”. Mijn vriendin Simone heeft het ook gehad met haar haren. We willen allebei de kapster de vrije hand geven, maar we vertrouwen allebei alleen Kinki Kappers. Die kijken echt eerst naar je droge haar, voordat ze het gaan wassen en de schaar er in zetten. Wassen is ook niet noodzakelijk daar. Dus a.s. vrijdag gaan Simone en ik naar Kinki Kappers. Ik wil echt iets totaal anders. De vorige keer was de make-over (Mijn Nieuwe Kapsel) niet drastisch genoeg. Dus de kapper krijgt geen beperkingen meer. Alleen de opdracht: ik wil het totaal anders en mooi. Dus. Dat wordt nog wat.

Ik heb zelf alvast een leuk kleurtje gekocht. Roodbruin. Ik denk niet dat de kleur exact wordt zoals op de foto. Het roodgedeelte zal vast snel terug lopen. Maar goed, dan is mijn haar in ieder geval weer één kleur met een colorboost. Ik kan niet wachten! Uiteraad krijgen jullie de voor en na foto’s weer te zien. 😉

Ben jij wel eens naar de kapper geweest om de kapper de vrije hand te geven? Hoe is dat uitgepakt? Indien je zoiets niet durft, waarom niet? Zou je het alleen aan één bepaalde kapsalon toevertrouwen?

Comments

Double Date With The Hairdresser! — 5 Comments

  1. Ik zou absoluut nooit tegen een kapper zeggen: “Doe er maar wat mee”. Ik ben gewoon weg te trots op mijn haar, zoals het nu is. Ik vind het nu gewoon weg mooi genoeg. Een andere kleur is voor mij al drastisch genoeg. Eigenlijk zijn kleine plukjes van een andere kleur al drastisch voor me. Dus nee. Ik zou de kapper niet zeggen “doe maar een dotje”. Echt niet haha. Maar respect dat jullie het wel zo doen.

  2. ik geef mijn kapper altijd de vrije hand eigenlijk… als ze de achterkant maar lang laten. de bovenkant wordt altijd bijgepunt, en de zijkanten tot vingerdikte opgeknipt. en dan laat ik meestal mijn uitgroei heerlijk knal oranje verven, dat contrasteerd zo heerlijk met de rest van het zwart. Of 1 kant opgeknipt en de andere zijkant lang, het maakt me allemaal niet uit, het groeit wel terug 🙂

    Succes met je knipbeurt 😀