Dr. Organic Deodorant

Ik heb twee fijne gezichtscrèmes van Dr. Organic en ik vind de showergels ook prettig. Als ik een product van merk X fijn vind, dan zullen die andere producten ook wel goed zijn? Toch? Zo dacht ik ook altijd over schrijvers. Tot je een boek opent van Die Geweldige Schrijver en je de eerste pagina niet eens doorkomt. Zo is het ook met Dr. Organic Tea Tree Deodorant.

Het probleem is niet eens de deodorant zelf. Ja, het ruikt sterk naar Tea Tree, dat weer qua geur zou overeenkomen met kamfer of cactus. Dat dood die stank veroorzakende bacteriën onder mijn oksels wel, dacht ik. Zo niet, dan overheerst de geur van de Theeboom met gemak. Vrij van para-armen, parabenen, aluminium, ijzer, SLS, TBS en noem het maar op. Heel gezond voor de oksels.

Zoals alle producten gebruiken we deodorant met mate. Je rolt een keer eroverheen en klaar is kees. Sommige mensen houden ervan om een halve fles leeg te spuiten, maar je omgeving kan dat vaak niet zo waarderen. Ik ging vrolijk aan het rollen en merkte qua zweet niet veel verschil. Maar ja, het is ook een deodorant en geen anti-transpirant.

Afijn, op een dag ging de rol bal er af. Hmm, misschien kan je hem beter niet bijna op de kop houden. Ding er weer op gezet en voortaan voorzichtig aan het rollen gegaan. Tot de bal er weer af kukelde. Hele shirt onder de deo, huid onder de deo, vloer onder de deo… Deo in de prullenbak. Nee schattepatatjes, Dr. Organic gebruik ik niet meer voor mijn okseltjes.

Comments are closed.