Dr. Organic Virgin Olive Oil Nachtcrème

Ik had van de winter, net zoals vele anderen, last van een droge huid. Ik gebruik momenteel de Elizabeth Arden Moisturizing fluid, maar ik had toch wat meer nodig. Dus ging ik eens bij De Tuinen kijken.

Dat olijfolie goed is voor je huid is wel bekend denk ik. De crème trok me om verschillende redenen aan. Dr. Organic is een merk dat zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, deze crème zou goed vocht inbrengend zijn en dat allemaal nog met een snufje “je lijkt er jonger mee”. Oh ja en de prijs viel me mee. Onder de 20 euro. Rond de 15 euro geloof ik.

De ingrediëntenlijst. De olijfolie staat niet helemaal achteraan in de lijst, dus dat is goed. Verder heb ik geen verstand van ingrediënten, dus ik moet de verpakking maar geloven.

In Jip & Janneke taal staan de paradepaardjes van de crème namelijk nog eens opgesomd en ook een vermelding dat er geen parabenen, sodium laureth sulfate of artificiële kleuren, geuren en conserveringsmiddelen in de crème zitten.

Allemaal leuk, lief en aardig, maar doet de crème ook wat? Ja! Mijn huid knapte wel degelijk op toen ik Dr. Organic Virgin Olive Oil Nachtcrème ging gebruiken. Veel minder trekkerig en minder droge plekjes. Die wellicht helemaal zouden verdwijnen als ik consequenter was met nachtcrème gebruiken. Ik kreeg er geen negatieve reacties op. Dus geen puistjes en dergelijke. De substantie is medium, wit en ruikt mild naar noten. Niet dat die er in zitten voor zover ik weet, maar de geur is wel nootachtig. Als mijn dagcrème op is, wil ik graag eentje van Dr. Organic proberen. 🙂

Comments

Dr. Organic Virgin Olive Oil Nachtcrème — 2 Comments

  1. De ingrediëntlijst ziet er erg goed uit. Geen parafine bovenaan (daar kan mijn gezicht niet meer tegen). Denk dat ik die ook eens ga proberen nadat ik al mijn cremes opgesmeerd heb.
    Nurchamiel recently posted..Ms. Judge