Emerald Sparkle + Blue Moonglo

Emerald Sparkle van China GlazeĀ is een groene glitterlakje op een groene basis. De groene versie van Ruby Pumps zeg maar. Hij heeft echt 2 lagen nodig, want met 1 laagje red je het niet, zelfs niet met een groene ondergrond. Blue Moonglo is een blauwe glitterlak die glow in the dark zou zijn. Dat is het flesje wel, maar op je nagels zie je er niets van terug met slechts 1 laagje. Ik vind de combinatie Emerald Sparkle en Blue Moonglo wel heel tof. Het geeft het geheel meer diepte, omdat Blue Moonglo grovere glitters bevat in blauw en goud.

Comments

Emerald Sparkle + Blue Moonglo — 2 Comments

  1. Nice!
    Ik heb zelf laatst weer twee Catrice nagellakjes toegevoegd aan mijn verzameling. I Sea You en Run Forest Run, want ik miste een donkergroene en I sea you, nouja die wilde ik gewoon er graag! Nu hopen dat mijn nagels snel weer lang zijn!