Essence Drying Drops

De Essence Express Dry Drops is een vettig goedje dat je nagellak in 60 seconden zou drogen. Dat is niet waar, maar de druppels helpen wel om je nagellak sneller te doen drogen en uit te harden. De drops bevatten vitamine E en amandelolie om je nagelriemen te verzorgen. De dop bevat een pipetje zodat je de druppels goed kan doseren. Het vlekt niet in kleding. De Essence Express Dry Drops is veel vetter dan de O.P.I. Drying Drops. Vanwege de prijs, geef ik de voorkeur aan Essence. Je kan de sneldrogende druppels alleen kopen bij de grotere Kruitvat fillialen waar ze de Essence Nail-art lijn verkopen. Het goedje is transparant en kan ook over een topcoat worden aangebracht. Ik vind het een aanrader voor de budgetionista’s onder ons.

Comments

Essence Drying Drops — 3 Comments

  1. Mwah. Ik denk dat ik eerder voor de Poshe of INM topcoat ga. Ik ben niet zo’n fan van drops.
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again