Essence Maximum Definition Volume Mascara

Geen wimper kan ontkomen aan deze mascara: het innovatieve en flexibele synthetische borsteltje bereikt zelfs de kleinste wimperhaartjes in de ooghoeken. voor een prachtig verlengend effect vanaf de basis tot aan het einde. voor een prachtige oogopslag.”

Mijn Lancôme mascara is nog altijd niet binnen, dus ja, volgende keer maar gewoon naar een parfumerie huppelen dan*. De Catrice Allround Mascara begon te klonteren en dat is een teken dat de mascara stervende is. Dus ik moest een nieuwe en ik besloot weer een goedkope mee te nemen, aangezien er een duurdere onderweg was. En zo kwam de oranje mascara in mijn collectie. Miskoop, blaah of wow?

De dop roept blij dat de mascara een flexibel borsteltje bevat. Dat moest ik proberen en inderdaad: dat is een flexibel borsteltje. Normaal gesproken is het borsteltje recht, maar je kan hem dus buigen. Het is geen spiraalborstel, maar zo’n plastieken geval. Waar hebben we die flexibiliteit nou voor nodig? Nou, om de kleinste haartjes te bereiken. Maar het borsteltje flabbert niet alle kanten op. Je moet er echt tegen drukken en dan buigt hij mee. Wanneer druk je nou tegen je ooglid? Als je een mascara guard hebt, oké, maar die heeft niet iedereen. Dus ik snap de meerwaarde van dat flexibele borsteltje niet echt. Het is grappig, maar doet verder niets.

De mascara kost je 2.79 euro geloof ik en is alleen verkrijgbaar in zwart. Ik vind hem niet geweldig werken. De Catrice gaf meer volume. Maar die geeft in het begin af tegen je oogleden. Dat je dus smudgies krijgt boven de wimperrand. Dat is na een tijdje over, maar toch een nadeel. Deze mascara brengt netjes aan, zonder smudgies. Ik vind hem niet geweldig, maar ook niet slecht. Prima als een in between mascara’s mascara of als je gewoon geen duurder exemplaar kan/wil kopen.

*Ik heb deze bestelt bij Brigitte’s Boutique, laten versturen door USPS First Class Priority Mail International en ik vermoed zelf dat hij bij de douane ligt. Dus ik moet maar hopen dat hij nog binnen komt.

LET OP: mijn wimpers krullen van zichzelf heel makkelijk mee.

Dit is mijn oog zonder mascara.

En dit is mijn oog MET mascara, dus sowieso een verbetering. Deze foto’s stammen inderdaad uit de tijd voor de mascara guard.

Dit is mijn oog zonder mascara van onderen.

En hier het oog van onderen MET mascara.

Dit zijn mijn naakte wimpers van de zijkant.

En nu met mascara.

Comments

Essence Maximum Definition Volume Mascara — 1 Comment

  1. Mwah. Ik vind hem niet echt fantastisch. Ik denk dat mijn volgende mascara eentje van TBS wordt. Maar welke, daar moet ik nog even over nadenken…
    Nurchamiel recently posted..Zomer Hiatus