Essence SOS Nail Care Balm

De SOS nail care balm heeft een zijdezachte textuur en waardevolle ingredienten met sheaboter, amandelolie en panthenol die ultiem verzorgend zijn voor gestresste nagels. de nagelgroei wordt gestimuleerd zodat nagels er weer gezond uitzien.” www.essence.eu

Ik kocht deze balsem toen mijn nagels in een slechte toestand verkeerden. Ik heb hem een aantal keren gebruikt, op nagellakloze nagels. Het potje is niet al te groot, dus die mik je makkelijk in je tas. Het roze goedje doet me denken aan Mega Slimey qua geur. De textuur is ook apart. Het smeert wel fijn uit, maar wordt helaas niet transparant. Je blijft zien dat je een crème of iets van dien aard op je nagels hebt aangebracht. Ik liet mijn nagels een keer aan mijn vriendin Angela zien, want ik was trots op de lengte. Ik had mijn nagels echter ook ingevet met SOS Nail Care Balm. Angela keek alsof ze iets afgrijselijks zag en haar reactie was ook in die trant. “Nee, dat is mijn nagelbalsem, ik bedoelde mijn lengte…”…..”oooooh”.

Qua werking doet hij ook maar bar weinig. Je boekt betere resultaten met pure sheaboter, zoete amandelolie of Trind Nailbalsam. Gelukkig was deze balm niet zo duur, want het is weggegooit geld. Ik hou van Essence en ze brengen soms hele fijne producten uit, maar de SOS Nail Care Balm is er niet één van. Ik kan, behalve de grootte van het potje, niet één positief punt benoemen. Laat deze dus maar fijn in de schappen liggen en koop iets anders voor die paar euro. Bijvoorbeeld een Essence Striper, Essence Metal Glam Eyeliner of een nagellakje. Want die zijn wel fijn.

Comments

Essence SOS Nail Care Balm — 8 Comments

  1. dit product van essence kende ik nog niet, ga het ook eens proberen denk ik!

  2. MEGASLIMEY! Haha, geniaal. En zo ruikt het inderdaad 😉 Heb ‘m zelf ook maar echt maar een paar keer gebruikt, vind het helemaal niks. Vaak smeerde ik ze vlak voor het slapen in, en dan zaten er ‘s ochtends allemaal randjes en stukjes spul op m’n nagels, blegh 🙁
    Marjolein recently posted..Gewonnen- beautypakket van Myca

  3. Haha ja ik weet dat nog. Het zag er ook echt een beetje raar uit. Haha je bezoekers zullen wel denken, wat een fijne vriendin die angela (not), maar ik ben leuk, toch Shirls 😉
    Angela recently posted..Film- Legends of the guardians