Etos Eye Base

Etos is bezig met het vernieuwen van de verpakkingen van haar make-up lijn. Vandaar dat het heel moeilijk was om aan deze primer te komen. Ik vond hem in een vestiging in Rotterdam Alexander. De Etos Eye Base vind je bij de cream eyeshadows in “lipglosstubes”. De primer zit dus ook in een “lipglosstube” inclusief doefoot applicator. De substantie is aan de dunne kant en huidskleurig (dus niet wit, zoals de tube doet vermoeden). De prijs is afgerond 4 euro.

Ik heb de Etos Eye Base meerdere keren geprobeerd. Ik probeerde niet teveel product te gebruiken en ik liet de boel ook drogen. Precies zoals ik altijd bij Urban Decay deed. Ik heb meerdere merken aan oogschaduw geprobeerd, maar elke keer verhuisde de oogschaduw richting oogplooi. Het creasen werd hooguit even uitgesteld, maar uiteindelijk won de oogschaduw het.

Flutproduct? Nou, de Etos Eye Base heeft wel degelijk fans die hem vergelijkbaar vinden met Urban Decay. Ik heb vette oogleden (dat klinkt altijd zo vies), dus ik denk dat dit de oorzaak van zijn falen was. Helaas pindakaas.  De primer ga ik weggeven aan iemand zonder vette oogleden.

Comments

Etos Eye Base — 10 Comments

 1. Jammer dat deze voor jou niet goed werkt.
  Bij mijzelf vind ik deze wel oké, het laat mijn oogschaduw niet creasen

 2. Herkenbaar, bij mij werkte hij ook niet bepaald goed. En na een paar keer gebruiken krijg ik een immense allergische reactie ervan dus hij ligt nu al een tijdje in de prullenbak 😉
  Marjolein recently posted..I wish you a…

 3. Hmmm dan zal hij bij mij denk ik ook niet passen…. hetzelfde probleem… Hoewel ik de primer potion ook eerste niks vond, maar uiteindelijk ging ik nog kleinere hoeveelheid ervan gebruiken en het creasen was gestopt. Misschien ook een tip voor deze primer?
  PinkFairy recently posted..NOTD- DA Nailpolish 012

  • Dan zou je wel héél weinig nodig moeten hebben. :s Haha, nou ja, het is het proberen iig waard. Zodra mijn mening veranderd, horen jullie het meteen!

 4. Hmm de één zegt inderdaad dat het een top product is en de ander vindt het maar niets.

  Lastig, want die van de HEMA is echt prut en dit zag er wel veelbelovend uit.

  Maarja, opzich is het de moeite waard om te proberen voor dat geld 😉
  Sabine recently posted..Welkom op MyCherisenl!