Etos Zwarte Lipgloss

Zwarte lipgloss. Tsja, niet een product dat je vaak ziet of dat je snel zou gebruiken. Tijdens de periode dat zwart eventjes hip was, durfden alleen de duurdere merken het aan om met zwarte lipproducten te komen. Miss Sporty verkocht een tijdje de Extreme Black lippenstift en verder had 2True nog een zwarte lippenstift voor een lage prijs. Verder zie je het niet veel. Maar nu komt Etos dus met een zwarte lipgloss. Bedoeld om over rode lippenstift aan te brengen. Ik zag mijn kans schoon en nam hem mee.

Van links naar rechts: op zichzelf, over Miss Sporty Extreme Black, over Lancôme Caprise. De Etos lipgloss is een waterige, niet zo extreem plakkerige lipgloss. De gloss is sheer en ook niet op te bouwen tot een dekkende kleur. Hij ruikt nergens naar en voelt prettig aan op de lippen. Helaas trekt hij wel heel erg in de lijntjes en de gloss neigt tot uitlopen. De lipgloss zit in een plastic doorzichtige tube en komt met een doe foot spons applicator.

Test, test, test:
Test nummer 1: ik bracht de lipgloss aan op mijn lippen en probeerde hem op te bouwen tot een dekkende gloss. Dat lukte absoluut niet.
Test nummer 2: ik bracht met uiterste precisie Chanel Rouge Rivoli aan op mijn lippen en pakte toen mijn Etos zwarte lipgloss. Één laagje is niet dekkend genoeg en de lippenstift schoof alle kanten op. Het werkte voor geen meter.
Test nummer 3: ik swatchde de lipgloss over een rode en een zwarte lippenstift. De zwarte lippenstift werd intenser en glossy. De rode lippenstift leek meer een half gestolde bloedvlek.
Test nummer 4: ik deed de lipgloss op zoals elke andere normale lipgloss. Dat werkte wel beter, maar als spoedig begon het kreng uit te lopen en in de lijntjes te trekken.

Aanrader?
Nee. Hij is te waterig en moeilijk om mooi aan te brengen. De onderstaande foto lijkt misschien mooi, maar ik heb echt heel lang zitten prutsen.

Muhahaha, let niet op die enorm chagrijnige blik.

Ja, dit is nog enger dan de chagrijnige foto: Shirley zonder make-up!

Comments

Etos Zwarte Lipgloss — 3 Comments

  1. Lol, weet niet echt of ik zwarte lipgloss nuttig ofzo zou vinden 🙂 Toch leuk om eens te zien op een foto, bedankt voor de swatches 🙂