Eyeliner Time

Ik heb de Eyeko Graffiti Eyeliner Pen al eens gereviewd. Deze kreeg ik via een swap. Mijn pen raakte op en van Asos kreeg ik verjaardagskorting. Dus bestelde ik een nieuwe. Eyeko heeft haar eyeliner wel veranderd qua verpakking en hernoemt tot Skinny Liquid Eyeliner.

Bij All Cosmetics Wholesale bestelde ik een Urban Decay Travelsize 24/7 Glide On Pencil in de kleur Perversion. Deze is zwarter dan Zero volgens het internet. Ik was wel benieuwd of de 24/7 Glide On Pencils inderdaad zo geweldig zijn als mensen beweren.

Links zien we een streepje Perversion, omgeven door Eyeko Skinny Eyepencil (dus niet de liquid eyeliner!). Zoals te zien is Perversion inderdaad zwart als de nacht.

Rechts zien we boven twee streepjes Eyeko Skinny Eyeliner en onder vier strepen Eyeko Graffiti Eyeliner. De Skinny Eyeliner lijkt zwarter dan de Graffiti versie, maar dat kan dus ook komen doordat deze aan het opraken was.

Eerst weer terug naar het Urban Decay potloodje. Hij smeert als boter een pikzwarte lijn zonder dat je enige druk hoeft uit te oefenen. Met deze trek ik ook strakkere lijnen dan bij andere potloodjes. Nu het nadeel: hij vlekt. Niet alleen op mijn overhangende oogleden (wat vrijwel alle oogpotloden doen), maar ik moet ook verdacht zijn op de lijntjes onder mijn ogen, want daar wil hij ook wel heen kruipen. Vooral als ik lach.

De Skinny Liquid Eyeliner is net zo goed en fijn als de Graffiti eyeliner. Ik heb goede controle over de vilten punt en hij brengt de lijn egaal en dekkend aan. Hij droogt ook vrij snel, wat een voordeel is bij hooded eyes.

Eyeko is te koop via de website en via Asos.com. Urban Decay is te koop bij Sephora en via allcosmeticswholesole.com. Ik ben dol op de zwartheid en de precisie van Perversion en ook wel benieuwd naar de andere 24/7 Glide On Pencils. Ik wil niet meer zonder mijn Eyeko eyeliner. Het is eigenlijk wel mijn holy grail.

Comments

Eyeliner Time — 2 Comments

  1. Ik vind de Eyeko Skinny Eyeliner het mooist. Mijn eyeliner moet echt pikzwart zijn, anders wordt mijn ooglook lelijk. Call me crazy, maar dat vind ik echt. :’) Leuk trouwens dat je steeds meer reviews schrijft. ^^
    Cynthiiaa recently posted..Filmpje: Hippe everyday look.