Face-up Seth

Roos gaf haar plekje op bij een getalenteerde face-up artist voor Vladini (mijn pop) en ik beloofde Seth (Roos’ pop) mooi te maken. In de veronderstelling dat ik ontwaakt was als een ware kunstenares leefde ik me uit op het hoofdje.

Het is beter dan allereerste face-up bij Tsuki, maar de pastel is enorm vlekkerig en laten we het maar niet hebben over de wenkbrauwen en wimpers. In het avond schemer leek dit heel mooi, maar de volgende dag moest de nagellak remover er toch aan te pas komen.

Poging 2. Verbetering, al zeg ik het zelf. De face-up is echter “te blauw” en “te dik” dus hij moet wederom opnieuw. De oogschaduw ging dit keer wel goed. Inmiddels heb ik op papier aan mijn wimper skills gewerkt, dus hopelijk is drie keer scheepsrecht. Momenteel ziet Seth er nog zo uit, maar ik denk dat er nog wel een poging 3 aan gaat komen.

Comments

Face-up Seth — 4 Comments