Facial Purity Bar: Rosemary Skin Boost

De belofte: de rozemarijn maakt verstopte huidporiën vrij en verzacht zwellingen en verdikt huidweefsel. Het werkt antimicrobieel en helpt daarom goed bij het tegengaan van kleine mee-eters. Verse gember dringt diep in de huid waar het zijn kalmerende werking kan doen. De flinke lading sheabutter en cacaobutter zorgen ervoor dat je huid niet uitdroogt maar intensief wordt verzorgd en fluweelzacht aanvoelt. En een speciale mix van 5 soorten verzorgende oliën geven je huid een intensieve hydratatie.
Voor wie: deze bar is 100% natuurlijk en plantaardig en daardoor zacht genoeg voor elk huidtype. Ik ben zelf een twintiger met een gecombineerde huid. Dus zowel vettige zones als droge zones als normale zones.
Bijzonderheden: 100% natuurlijk en plantaardig; handgemaakt met zuivere, eerlijke ingrediënten; geen chemische, synthetische of dierlijke toevoegingen; boordevol sheabutter, cacaobutter en herstellende kruiden; niet getest op dieren. Gewicht: 100 gr.  Prijs: 5.95 euro.
Ingrediënten: Rozemarijn kruiden, essentiele rozemarijnolie, gemberolie, sheabutter, cacaobutter, kokosolie, olijfolie, zonnebloemolie, rinicusolie, palmolie.

De zeep ruikt overheerlijk. Naar rozemarijn natuurlijk. De zeep gaat heel lang mee. Het is al een tijdje geleden dat ik hem bestelt heb en er is nog ruim 75% over. Ik maak mijn gezicht nat en wrijf de zeep dan zachtjes over mijn gezicht. Vervolgens verdeel ik het met een plastic facial pad. Maar je kan natuurlijk ook je vingers gebruiken. Sinds ik deze als avond reiniging gebruik, merk ik wel verbetering. Mijn huid heeft zoals altijd wel eens een puistje en soms een onderhuidse knoepert. De vettige zones zijn ook niet verdwenen. Wat de facial ook níét doet: uitdrogen. Integendeel, ik twijfel soms of ik mijn crème aan moet brengen. Hydrateren doet hij dus zeker en mild reinigen ook. Echter, verwacht geen diepe schoonmaak wonder. Het hydraterende element vind ik echt een groot pluspunt. Mijn drogere zones hebben daar echt baat bij. Ik weet niet of ik dezelfde facial bar ga bestellen als deze op is. Maar ik zou wel een facial bar opnieuw kopen. Gelukkig heeft The Beauty Bakery een ruime keuze!

www.thebeautybakery.nl

 Update 9-10-2011: ik heb nog 40 á 50% over. Ik gebruik de zeep nog altijd bijna dagelijks en hij is nog steeds niet op. Dat is nog eens investeren!

Comments

Facial Purity Bar: Rosemary Skin Boost — 6 Comments

  1. Ik dacht eerst dat het van Lush was, ben er gister voor het eerst geweest en veel meegenomen.

    Maar echt, geweldig. Helaas is het niets voor mij, omdat ik juist een droge huid heb.
    Nurchamiel recently posted..The ingredientlist – part one

    • Ik vond Lush niet veel aan toen ik er was, maar ik ga misschien nog een keer naar Rotterdam, waar Seren werkt. Misschien kan ze mij goed helpen en me veranderen in een Lush fan.

  2. Hey Shirley! Als je een keer in de buurt bent, moet je zeker langskomen! Lijkt me gezellig! Ik kan je wel een paar dingetjes laten zien 🙂 Je hoeft je zeker niet verplicht of opgedrongen voelen om iets te kopen. Ik kan je dan gewoon producten laten uitproberen, voelen en ruiken en als je t niks vind, vindt je het niks, als je twijfelt dan probeer je t thuis en als je iets leuks vind, dan is het nog steeds up to you 🙂

    zo leeuk dat je langs mij wil komen in Rdam 😀