Fashion Faux Pas

Ik ben heel tolerant wat kleding betreft. Ik kan prima leven met witte leggings, spijkerjasjes, vuilniszakjassen en “heb-je-je-pyjama-nog-aan?” outfits. Ik ben zelf een vetklep die leggings draagt en d’r bingowings niet verhult niet in de zomer. Toch zijn er bepaalde mode taferelen die pijn doen aan mijn ogen en waar ik met mijn geest gewoonweg niet bij kan.

 • De kamelenteen / camel toe. Als je vrouwelijke geslachtsorganen in volle glorie te bewonderen zijn, ook al zijn ze bedekt met stof, dan doe je iets niet goed. Leggings veroorzaken dit probleem vaak. Vertrouw mij, ik woon er zowat in. Daarom dragen we jurken / rokken / shorts / trui-jurken om de boel te bedekken. De kamelenkleur of huidskleurige legging kan je ook beter vermijden. Eng!
 • Doorschijnbloesjes. Waarom geld uitgeven aan een kledingstuk met geen enkel nut? In de zomer is zo’n bloesje te warm en in de winter vriezen je tepels er af. Je kan er een topje onder dragen, maar dan moet je dus alweer twee kledingstukken aan en kleding is duur.
 • Laarzen / beenwarmerschoenen met open tenen. Dit is de schoeisel variant van het doorschijnbloesje. In de zomer te warm en in de winter te koud. Serieus, wanneer heb je dergelijke schoenen nou aan?
 • Broek-Onder-Aan-De-Kont trend. God zij geprezen, deze trend is op zijn retour. Het loopt toch ook niet lekker jongens? Tocht vast ook. Kan nooit lekker zitten. Sexy is het ook niet. Vooral niet met een lelijke onderbroek met een boutvlek er in.
 • Lompe schoenen onder een elegante outfit. Zoals sneakers onder een galajurk. Pijn lijden kreng. We moeten het allemaal. Of trek mooie flats aan, of elegante sandalen. Maar geen sneakers, crocs of uggs.
 • Radioknoppen. Kleed je warm genoeg aan of doe iets in je beha. Niemand hoeft aan je tatta’s te kunnen lezen of je het koud hebt of niet.
 • Cowboyhoeden. Tenzij je hele outfit doet denken alsof je net uit een western film bent weggelopen / een Texas sheriff bent, moet je de hoed thuis laten.
 • Het vergeten kledingstuk. Bij een trui hoort een broek of rok. Een legging is geen broek. Je tieten in je broek stoppen hoort ook niet. Ten slotte stellen wij het zeer op prijs als je, je borsten en genitali├źn bedekt houdt. Nee, een open kruis legging met onderbroek geld niet als bedekt genoeg.
 • Vrouwen ondergoed. In het engels noemen ze dat een whale tail. Je ondergoed dient bedekt te blijven en niet meters boven je onderkleding uit te steken.
 • Het is een hoed. Ja, echt waar. Het ziet eruit als een naaldhak die ik op mijn hoofd heb gelijmd, maar het is een hoofddeksel.
 • Ondergoed over kleding. Korsetten in sommige outfits uitgezonderd, ondergoed hoort onder je kleding. Daarom heet het ondergoed. Alleen Superman mag zijn onderbroek over zijn maillot dragen.

Ken je meer fashion faux pas? Deel ze in de comments.

Comments

Fashion Faux Pas — 4 Comments

 1. Na, ik vind niet dat je kan zeggen dat je een vetklep bent hoor. Elke keer op de foto zie je er prachtig uit, niet zeuren lady! HAHA, die broek met die boobs! :’D Lekker dan in de supermarkt, je zal het maar tegen komen. Waarom kan dit altijd in Amerika? Ze hebben soms daar zulke rare dingen. xD Ik vind het verknepen baseball petje ook afschuwelijk. Je kent die petjes toch wel? En dan zo misvormd helemaal plat en rond .. ziet er niet uit!
  Cynthiiaa recently posted..Kerstoutfits met Stylight.

  • Thanks girl, ben wel tevreden met mezelf, maar een beetje zelfspot moet ook kunnen. Die arme baseball petjes. Behalve mishandelde exemplaren, zetten sommige oudere heren het ook nog schuin op het hoofd. *Facepalm*

 2. Ik dacht dat je verkeerd had getypt… die zal wel met d’r hoofd bij iets heel anders zijn geweest, dacht ik. En toen klikte ik op het plaatje. WTF tieten in je broek? Wat is er mis met een beha of een shirtje?
  Leonella recently posted..Daarom was ik er niet

  • Misschien lagen die in de was? xD Ik had ook een WTF moment toen ik dat plaatje voor het eerst zag. Ik zou de deur zo niet uitdurfen. ­čś«