Freeman Advocado & Oatmeal Masker

Freeman test niet op dieren en is ook niet al te duur. Dit kleimasker heeft een lichtgroenige kleur en droogt hard op. Hij ruikt echt naar havermout. Dit masker prikt in het begin niet zoveel als het mint julep masker van Queen Helene. Hij ruikt ook niet overmatig sterk. De belofte is behoorlijk groot.

Freeman beweert dus dat dit masker overtollige talg en viezigheid uit de huid trekt en verstopte poriën weer zuivert. Je huid is nadien zacht en schoon. Deze belofte komt Freeman niet helemaal na. Mijn huid had niet minder meeëters nadien. Wel waren ze makkelijker uit te drukken. Mijn huid voelde wel zachter aan en de overtollige talg was er natuurlijk ook afgewassen. Maar echt een merkbaar verschil? Een enorme verbetering? Nee. Dit is een fijn maskertje voor de kleine portomonnee om het gevoel te krijgen dat je, je huid lekker aan het verwennen bent. Maar echte verbeteringen boek je er niet mee. De huid verergert echter ook niet en raakt ook niet enorm uitgedroogd. Boozyshop raadt aan om het masker twee keer in de week te gebruiken voor een optimaal resultaat. Dit heb ik niet gedaan, want ik zo vaak gebruik ik nou ook weer geen maskers. Ik zie zelf graag snel resultaat. Zoals bij Mint Julep van Queen Helene. Ik blijf dit maskertje wel gebruiken tot hij op is. Ik vind het soms gewoon fijn om een verwen dagje te doen met scrubs en maskertjes.

Freeman Advocado & Oatmeal kost rond de 5 euro voor een grote tube van 150 ml. Dat is dus wel lekker hygienisch. Het merk is dierproefvrij en te koop bij de Tuinen en Boozyshop.

Comments

Freeman Advocado & Oatmeal Masker — 2 Comments

  1. Typisch, deze heb ik ook alleen is mijn fles groen. Daarnaast bevalt dit masker mij erg goed, niet dat hij een ontzettend zachte huid achter laat, maar ik durf hem wel wat vaker te gebruiken zonder dat de vellen er bij gaan hangen. Vuil verwijdert hij ook goed en ach ik geloof eigenlijk niet in middelen die al je comedonen weg halen, maar ik vond hem dus wel redelijk 🙂